E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBankaya borcunu ödemedi: Alaton ailesine haciz geldi---

Bankaya borcunu ödemedi: Alaton ailesine haciz geldi

Bankaya borcunu ödemedi: Alaton ailesine haciz geldi
21 Ekim 2019 - 23:16 borsagundem.com

Alvimedica Sağlık Ekipmanları ve Alvimedica Tıbbi Ürünler'in bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle Alatonlara haciz geldiği açıklandı

CÖMERT YILDIZ / BORSAGUNDEM.COM

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından Alatonlar'a haciz geldi. Haciz işlemini ise adı açıklanmayan bir banka gerçekleştirdi. Alvimedica Sağlık Ekipmanları Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ve Alvimedica Tıbbi Ürünler San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle, bu şirketlerin hissedarları Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton'a haciz geldiği açıklandı. Açıklamayı ise Alarko Grubu yaptı.

Açıklamada "Şirketimizle hiçbir hukuki bağı ve ortaklık ilişkisi bulunmayan Alvimedica Sağlık Ekipmanları Pazarlama Satış ve Dağıtım ve Alvimedica Tıbbi Ürünler San. ve Dış Ticaret A.Ş.'nin bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle, bu şirketlerin hissedarları Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton'un şirketimizdeki ortaklık payları ile her türlü hak ve alacaklarına ihtiyati haciz konulduğu bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Alvimedica Sağlık Ekipmanları Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ve Alvimedica Tıbbi Ürünler San. ve Dış Tic. A.Ş. ile Alarko Holding A.Ş. ve Alarko Topluluğu şirketleri arasında herhangi bir ortaklık ilişkisi veya benzeri bir hukuki ilişki bulunmamaktadır" denildi. Ancak borcun miktarı ve banka ismi açıklanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 119,20
En Yüksek: 122,00
En Düşük: 119,10
Değişim -9,90 %
FK: 4,03
PD / DD: 2,21
İşlem Hacmi 5.453.763.662
Toplam Adet: 45.635.301
Ağırlıklı Ort.: 119,51
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Orhun Yilmaz28 Ekim 2019 15:53

    İşi takip edeceğim bakalım sonunda yine şirket mi kazançlı çıkacak merak ediyorum doğrusu. Ah Türkiyen ah.

  • Pınar Zorlu24 Ekim 2019 18:43

    Şirketin içi dökülüyordu zaten neresinden tutsan şirket kopuyor. Ürünleri de kalitesi tartışılır Ar-gesi olmayan bir şirket bir yere kadar götürebildi. Hiç kimse şirketten işten anlamıyor. Maaşları inanılmaz düşüktü.

  • Cem cem14 Şubat 2020 17:19

    Pınar zorlu siz alvimedica da calıştınızmıkı öyle yorum yapıyorsunuz patron degil yöneticiler batırır insanı patronların herseyi takıp etmesi mümkün degil

  • Michael Jackson24 Ekim 2019 08:27

    Demekki neymiş ?? Fellik fellik gezip Instagramda story paylaşarak olmuyormuş bu işler... İşi bilerek/öğrenerek yapmadan , baba parası ile feministcilik oynamanında bir sonu varmış...

  • Emrah22 Ekim 2019 23:04

    Haciz gelmesi tuhaf olmuş  :) yalnız alarko holding genel müdürlüğü ve holding binası bence İstanbul un en güzel yerinde o kadar holding ve grup var ülkemizde fakat en güzel yer alarkonun bulunduğu yer.

  • Bika22 Ekim 2019 09:31

    "Süper teşvik" olarak da adlandırılan proje bazlı teşvik sistemi kapsamında desteklenen şirket , sağlık teknolojisine yönelik 1 milyar 744 milyon TL lik yatırım yapıyormuş.Kredi alırken Alarko holding'deki pay hisselerini teminat göstermişler. 

  • Mustafa22 Ekim 2019 08:25

    atıp tutuyordu milyon dolar ihracat yapıyordu hepsi hikayeimiş daha borcunu ödeyemiyor.Üzerine mirası da tüketecek hazır parayla çeviremiyor siz hesap edin sıfırdan gelecek olanı