E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBankacılık sektörü büyüdü---

Bankacılık sektörü büyüdü

Bankacılık sektörü büyüdü
30 Mart 2020 - 14:10 borsagundem.com

Sektörün aktif toplamı 2019 yıl sonuna göre 221 milyar 870 milyon TL olarak %4,9 oranında arttı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıç30 Mart 2020 16:19

    VİRÜS PARAMIZIDA ÇARPTI EN DEGERSİZ PARA HALİNE GELİYORUZ YANINA BİR SIFIR ATMAYA AZ KALDI ÇÜNKÜ SIFIR VAR ATAR ATAR ÇOGALTIR YENİDEN SİLERİZ İYKİ SIFIR VARMIŞ.

  • ekonomist/stratejist30 Mart 2020 14:49

    2019 yüksek faiz, havale parası, kart aidatı v.b işlemler bankaya çok yaradı ama 2020 küresel ekonomik kriz finansal krize evrilecek ki evrilmeye başladı o yüzden 2020 bankalar için çok zor olacak bazı bankaların batma riski olduğunu görüyorum. Küresel resesyon hep finansal krizi de tetiklemiştir yöne öyle olacak şu an kredi çeken yok, kredi kartı kullanımları günbegün azalacak v.b nedenler büyük sıkıntı yaratacak. Yakın zamanda tarım ve hayvancılık çok önde sektör olacak her ülke kendi kendine yetirebilme politikasina evrilecek küresel ekonomi küçülecek şehirden köylere kitlesel göçler olacak herkes özüne dönecek. Geleceği çok iyi okuyorum iyi analiz yaparım ben en iyi ekonomist/stratejist birisiyim..

  • fafa30 Mart 2020 17:24

    Bankaların muhasebesini sen mi tutuyorsun?Nereden çıkarıyorsun?Tarım ve hayvancılık konusundaki görüşün dilek mi,temenni mi?