E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBanka soyguncusu polis çıktı---

Banka soyguncusu polis çıktı

Banka soyguncusu polis çıktı
16 Ağustos 2014 - 08:09 borsagundem.com

İstanbul Sarıyer’de 2 ay içinde toplam 340 bin TL’lik banka soygunu gerçekleştiren polis memuru yakalandı.

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Zekeriyaköy’de 6 Mayıs’ta saat 17.20’de meydana gelen olayda, banka şubesinin kapanmasına yakın saatte içeriye giren silahlı ve kar maskeli soyguncu bankadan 40 bin TL para alarak kayıplara karıştı. Soyguncu, polisin helikopterli takibi sonucu aldığı paranın bir kısmını ormanlık alanda düşürdü.
Soyguncu daha sonra ortadan kayboldu. Banka soygunu ile ilgili Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatırken, yaklaşık 2 ay sonra Tarabya’da bulunan bir banka şubesi aynı yöntemle soyuldu. Tarabya’da bankaya silahlı giren kimliği belirsiz soyguncu, bankadan 300 bin TL para alarak kaçtı. Polis, soygunun bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Ardından kaçış istikametinden yola çıkarak 2 saatte şüpheliyi yakaladı.
Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şüphelinin kimliği polisleri şaşırttı. Soyguncu polis memuru çıktı. ortaya çıktı. Sarıyer’deki her iki banka soygununu da gerçekleştirdiği belirlenen polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • polis dostu16 Ağustos 2014 12:27

    devletimizi koruyanlara bak yazan şahsı muhtarem.hırsızı iki saatte yakalayan kim.bu ülkede polis kadar doğru ve düzgün çalışan varmı.elmada bile çürük var.Allah polisimizin yar ve yardımçısı olsun.polisin özlük hakkını vermeyenlere,kendi dertleriyle uğraşmayı nasip etsin.

  • Ozgur16 Ağustos 2014 12:24

    Oda paralel olmasın!

  • ülkemizin çivisi çıktı16 Ağustos 2014 12:08

    devletimizi koruyanlara bak