E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBanka hisseleri sert düşüşte---

Banka hisseleri sert düşüşte

Banka hisseleri sert düşüşte
12 Aralık 2018 - 14:35 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem gören banka hisselerine sert satışlar gelmeye başladı

BORSAGUNDEM.COM

Dar banttan bir türlü çıkmayan Borsa İstanbul'da güç kaybı devam ediyor. BİST'in lokomotif hisseleri olan bankalarda satışlar sertleşiyor. Bankacılık endeksinde kayıp yüzde 3 civarında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna birkaç gün içinde operasyon düzenleneceğini ve terör odaklarının yok edileceğini belirtmesiyle birlikte hisse piyasalarında düşüş görüldü, döviz tarafında ise yükseliş gerçekleşiyor.

Borsa İstanbul'un ilk tepki veren hisseleri ise bankalar oldu. Yabancıların yoğun işlem yaptığı banka hisseleri harekat haberiyle düşüşe geçti.

İŞTE BANKA HİSSELERİNİN SON DURUMU

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dd 13 Aralık 2018 13:35

    Halk bankasını 7000 ile 7400 arasında belki yüz defa aldım sattım. sizde benim gibi yapın.

  • ALAATTİN CAMGÖZ12 Aralık 2018 21:06

    bence boşyere yargara yaptırıp garibanların mallarını panik ile sattırıp büyükler bugün topladılar.fırat ın doğusuna olacak harekette bir kaç hafta da biter.

  • 1Borsacı12 Aralık 2018 19:06

    İŞ Bankası cumhuriyet ile yaşıt, o kadar gayrimenkulu var, şubelerin çoğu kendisinin. Hükümet ISCTR hakkında konuşmaz ise toparlanması lazım.

  • Erdal 12 Aralık 2018 17:15

    Diğerleri zamanında yükseldi,Halk bankası o zamanda süründü şimdide sürünmeye devam ediyor.Devletin bankası malesef hükümette sahip çıkmıyor.O zaman kapatın gitsin.

  • K212 Aralık 2018 15:13

    AMANHA GEÇ KALISINIZ SATIŞA ECELE EDİN..............İNŞALLAH SATTIĞINIZI YERİNE KOYAMAZ ZARAR EDERSİNİZ...................