E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBank Asya'nın kurucu ortaklarından FETÖ firarisi yakalandı---

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından FETÖ firarisi yakalandı

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından FETÖ firarisi yakalandı
07 Kasım 2020 - 11:15 borsagundem.com

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi Kamil Yavuz M, Ankara'da düzenlenen operasyonda sahte kimlikle yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan takip çalışmaları sonucu Bank Asya’nın kurucu ortaklarından olan Kamil Yavuz M., Ankara Çukurambar’da sahte kimlikle yakalandı.

Ekiplerin çalışmaları sonucu Kamil Yavuz M'nin, FETÖ'nün "Türkiye mütevelli heyeti"ndeki himmet ağının önemli isimlerinden ve Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olduğu, hakkında FETÖ yöneticisi olduğuna dair çok sayıda beyan bulunduğu ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

İzmir'de etkin pişmanlıktan faydalanan bir şüphelinin ifadesinde, Kamil Yavuz M. hakkında "FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir" şeklinde beyanda bulunduğu ve Kamil Yavuz M. hakkında İstanbul Ağır Ceza Mahkemesince verilmiş arama kaydı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, halen örgütün finansal yapılanması içinde yönetici pozisyonunda çalışmaya devam eden zanlının, bugüne kadar yakalanmamak için kılık değiştirdiği ve sık sık adres değişikliği yaptığı belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI07 Kasım 2020 20:54

    FETÖNÜN MERKEZ NAKASI BANK ASYA İDİ PARALAR NERDE ARAŞTIRILMALI.

  • ZEYREK ZEMHERİ07 Kasım 2020 20:21

    Adam öldüren katilleri, vatan hainlerini, teröristleri, teröristleri destekleyenleri, bunlar ile işbirliği yapanları asmaz isen bu ülkenin düşmanları bitmez.daha da çoğalır.bazılarıda bazı korumlar adı altında ülkenin dibini oyuyorlar.yoksa bugun bu yapar yarın daha fazla farklıları yaparlar.

  • vatandaş07 Kasım 2020 16:39

    Bu memlekete FETÖ nün yaptığı kötülüğü hiç kimse yapmada tarih boyunca. Kökünün komple kazınmazı lazım.

  • Haydar07 Kasım 2020 11:39

    Himmet ağa yakalanmış.