E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBALO, ağustosta Litvanya'ya uzanacak---

BALO, ağustosta Litvanya'ya uzanacak

BALO, ağustosta Litvanya'ya uzanacak
09 Aralık 2013 - 04:20 borsagundem.com

TOBB, Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar AŞ'nin (BALO) Viking Kombine Taşımacılık tren operatörleri arasına katıldığını açıkladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, gelecek yıl ağustos ayından itibaren ‘Viking Treni’ ile Baltık Ülkelerine de tarifeli tren seferlerinin başlayacağını açıkladı.

TOBB’dan yapılan yazılı açıklamada, Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar AŞ’nin (BALO), 8 Eylül’de başladığı Anadolu ve Avrupa arasındaki demiryolu taşımacılığı faaliyetlerinden sonra Kuzey Avrupa ve İskandinavya ülkelerine de demiryolu taşımacılığına başladığı belirtilerek, TOBB öncülüğünde kurulan BALO’nun, yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü görüşmelerini tamamlaıp  “Viking Kombine Taşımacılık” tren operatörleri arasına katıldığı kaydedildi. 2014 yılı Ağustos ayında başlayacak yeni rotayla, Anadolu’dan demiryoluyla toplanan yüklerin Tekirdağ’a ve buradan Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Belarus ve Litvanya’ya kadar ulaşacağı belirtildi.TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul’dan İslamabad’a kadar tarifeli blok tren seferlerini başlatmak için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün soyadını taşıyan Gül Treni hazırlıklarını da yaptıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)