E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBalinalar dipten Bitcoin topluyor---

Balinalar dipten Bitcoin topluyor

Balinalar dipten Bitcoin topluyor
07 Ocak 2022 - 09:37 borsagundem.com

Son dönemde düşüşe geçen ve Kazakistan’daki olaylardan da olumsuz etkilenen Bitcoin’de balinalar yeniden alıma geçti.

Bitcoin fiyatlarında düşüş devam ederken bir Binance balinası, cüzdanına 43 bin BTC ekledi. Bitcoin’in üçüncü en büyük cüzdanı ise dipten satın almaya devam ediyor. 60 bin dolar seviyelerinden düşüşe geçen ve İkinci büyük Bitcoin madencisi Kazakistan'da yaşanan kaos ve internet kesintisi nedeniyle bugün sabah saatlerinde 42 bin doların hemen altına gerileyen Bitcoin, düştükçe alımların arttığı gözleniyor.

Bitcoin balinaları sats (Satoshi-Bitcoin’in en küçük birimi) satın almaya devam ediyor.
Binance’ye ait bir adres, salı günü ortalama 46.553 dolardan 43 bin BTC alarak cüzdanın toplam değerini 5,5 milyar dolara yükseltti.

Üçüncü en büyük Bitcoin adresi ise beri cüzdanına 551 BTC daha ekleyerek dipten almaya devam etti. Bu adres, fiyat 40 bin dolar aralığındayken çok büyük miktarlarda BTC alımları devam ediyor ve şu an toplamda yaklaşık 5 milyar dolara denk 121.396 BTC’ye sahip.

Sosyal medyada 43 bin BTC alımının arkasındaki cüzdan sahibi hakkında şaşkınlığa uğrayanlar vardı ama Binance, 2019’da paylaşılan bir tweet’te adresin sahibi olduğunu doğrulamıştı.

Bitcoin 5 ayın en düşük seviyesinde

 

SEC, NYDIG'ın Bitcoin ETF kararını erteledi

 

Bitcoin 13 yılda nereden nereye geldi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)