E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBalbay Silivri'den ayrılıyor---

Balbay Silivri'den ayrılıyor

Balbay Silivri'den ayrılıyor
15 Ağustos 2013 - 21:37 borsagundem.com

CHP Milletvekili Mustafa Balbay talebi üzerine Silivri'den Sincan Cezaevi'ne nakledilecek

Ergenekon Davası'nda 34 yıl 8 ayhapisle cezalandırılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Sincan Cezaevi'ne nakledilecek.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin davaya ilişkin kararını açıklamasının ardından Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne başvuran Balbay, ikametgahının Ankara olması, ailesi ve çocuklarının da kendisini daha kolay ziyaret edebilmesi için Sincan Cezaevine naklini istedi. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Balbay'ın talebini kabul ederek naklini uygun buldu. Yazının Silivri 1 No'lu Cezaevi'nde kalan Balbay'a bildirilmesinin ardından Sincan Cezaevine nakil gerçekleştirilecek. Ancak CHP milletvekili olan Balbay'ın nakil olacağı tarih, can güvenliği nedeniyle açıklanmayacak.
HANGİ SUÇLAMALARLA CEZA ALDI?
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Balbay'ı, 765 sayılı TCK'nın 147. maddesine göre "Türkiye Cumhuriyeti icra vekilleri heyetini cebren ıskat veya vazife görmekten cebren men etmeye eksik teşebbüs" suçundan 16 yıl, "kişisel verileri ele geçirmek" suçundan 7 yıl, "devletin güvenliğine ilişkin belgeleri temin etme" suçundan 9 yıl, "yasaklanan bilgileri temin etmek" suçundan 2 yıl 8 ay olmak üzere, toplam 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anti bop16 Ağustos 2013 04:02

    adaletmisin nesin kes sesini

  • Balbay Tahliye Edilmelidir16 Ağustos 2013 00:55

    Milli iradeye saygısı olmayan bir hükümettir Akp. Balbay Milletvekili seçildi, adamı çıkarmadılar. Önceki yıllarda aynı durumda olan hain, kalleş kadın PKK'liyı Milletvekili seçildi diye çıkarmışlardı.Çifte standartın daniskası Akp'De. Başbakan 4 ay cezaevinde kaldı diye bas bas bağırıyordu. Suçsuz insanlar, Silivri'de yıllardır tutuklu. Nerede Adalet? Nerede Yargı? Yok...Ey Akp'liler sizler hiç bir zaman Demokratik olamazsınız.

  • adalet 16 Ağustos 2013 00:50

    aman kardeşim nereye gittiğini de söylemeyin darbeciler kahraman olmuş ne acayip bir memeleket utanma arlanma duygusu yok kimsede