E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakkal ve marketler bugün açık---

Bakkal ve marketler bugün açık

Bakkal ve marketler bugün açık
05 Aralık 2020 - 09:52 borsagundem.com

Tüm Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması cuma akşam saat 21.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama 56 saat sürecek. Bu süreçte acil ihtiyaçlar bakkali market ve fırınlar açık olacak

Cuma akşam 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağı boyunca bakkal ve marketler belirli saatler içerisinde hizmet verebilecek.

10.00 ila 17.00 saatleri arasında açık olacak olan bakkal ve marketlerden vatandaşlar yürüme mesafesinde ulaşım ile alışveriş yapabilecek.

65 yaş üstü ve 20 yaş altı hariç, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek.

FIRINLAR DA AÇIK OLACAK

Ekmek üretiminin yapıldığı fırınlar da yasak boyunca hizmet verebilecek. Cumartesi ve pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak. Sokak arasında satış yapılmayacak.

Taksim Meydanı boş kaldı

Kovid-19 yıkıcı etkisi artarak sürüyor

56 saatlik sokağa çıkma yasağı başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersan05 Aralık 2020 10:44

    marketler sabah 10. aksam...20iyekadar.acık..bim.a101.sirketacıklamaları.var.basın.haberınız.dogruolsun