E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakanlıklar kira artışlarını görüştü---

Bakanlıklar kira artışlarını görüştü

Bakanlıklar kira artışlarını görüştü
25 Mayıs 2022 - 09:07 borsagundem.com

Toplantı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için bir araya geldi.

Toplantı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Bakan Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ile Ticaret Bakanlığından ilgili bürokratların katıldığı toplantıda, kira artış oranları ve kiralama hükümlerine ilişkin düzenlemenin görüşüldüğü öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Mayıs 2022 11:07

    BİR KIRA TUTARINDA EMLAKÇI KOMİSYONUNUN TAMAMININ KİRACIYA ÖDETİLMESİ KANUNSUZ HAKSIZ ADALETSİZ VİCDANI VE İNSANİ OLMAYAN BİR UYGULAMADIR EMLAKÇI KOMISYONU ALIM SATIMDA OLDUĞU GİBİ KIRAYA VEREN/MÜLK SAHİBİ İLE KIRACI ARASINDA EŞİT MIKTARDA PAYLAŞILMALIDIR ÖRNEĞİN KIRA TUTARI 2000 TL İSE TARAFLAR 1000 ÷ 1000 TL ÖDESİN 2000 TL NİN TAMAMININ KİRACIYA ÖDETİLMESİ ŞEYTANİ BİR UYGULAMADIR

  • nevzatpeker16 Ağustos 2022 10:33

    BENCE KOMİSYON ORANLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLMELİ. EMLAKÇILAR GELİRLERİNİ TAM GÖSTERİYOR MU ARAŞTIRILSIN. EV FİYATLARI UÇUNCA KOMİSYONLAR ÇOK PAHALANDI.

  • VaTaNDaŞ25 Mayıs 2022 09:38

    Ülke ekonomisi kontrolden çıktı.. Enflasyon işsizlik ve kurdaki yükseliş genel fiyatlar endeksini sürekli yükseltiyor.. Matematiğin M sini bile bilmeyen, reel dünyadan kopuk, kendi mutlu dünyalarında yaşayan kişilerin  ekonomik sorunları düzeltmesini beklemek komik oluyor gerçekten  :D  :D  :D