E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakanlık açıkladı: Sağlık çalışanları ücretsiz kullanacak---

Bakanlık açıkladı: Sağlık çalışanları ücretsiz kullanacak

Bakanlık açıkladı: Sağlık çalışanları ücretsiz kullanacak
22 Mart 2020 - 15:23 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, sağlık çalışanlarının, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir'de İzban'dan bugün itibarıyla ücretsiz faydalanacağını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Covid-19'a yakalanan hastaların iyileştirilmesi için fedakarca çalışan sağlıkçılara teşekkür etti.

Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan Covid-19’a karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümetin ve milletin canla başla savaş verdiğini dile getiren Turhan, şöyle devam etti:

"Bu savaşın en önünde her türlü tehlikeyi göze alarak görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Biz de işlerinden yorgun argın evlerine dönecek sağlık çalışanlarımızı İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İzban’da ücretsiz olarak ağırlayacağız. Söz konusu uygulama bugün itibarıyla başlayacak."

"Sağlık çalışanlarımızı ayakta alkışlıyoruz"

Sağlık çalışanlarının Marmaray, Başkentray ve İzban’dan faydalanmak için sadece kimliklerini göstermelerinin yeterli olacağına dikkati çeken Turhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ailesi olarak sağlık çalışanlarının fedakarca mücadelelerinde her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.

Turhan, tüm Türkiye gibi tüm sağlık çalışanlarımızı ayakta alkışladıklarını sözlerine ekledi.

Ankara ve Erzurum'da sağlık çalışanlarına toplu taşıma ücretsiz

Erdoğan ve eşinden sağlık çalışanlarına alkışlı destek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serhat 22 Mart 2020 22:21

    Banka ödeme 3ay erteleme olsun Allah' inşallah yardım edef

  • Asuman 22 Mart 2020 17:32

    Milletvekil maas doktor maas geçemezsin milletvekilleri verilen ve ailesi hakları iptal edın ve beledıye baskan maas asğari ucret 3kat gecmez ve tüm huzur hakların iptal edin bir kiş 2yerde fazla maas almazsın sayın baskanim milletvekil erken emekli iptal etin sayın baskanim sana güveniyorum Allah'a emanet ol

  • M.ç.22 Mart 2020 16:30

    Tabi tabi. Enfekte olma ihtimali en yüksek topluluk olan sağlıkçıları toplu taşıma ile taşıyalımki topluma daha kolay yayılsın. Ya azcık aklınızo kullanın ne olur. Nasıl düşünemezsiniz bunu

  • : )22 Mart 2020 17:17

    Sağlıkçılar salgın hastalıklara karşı evden çalışsın. Hastanelerde ve otobüslerde enfeksiyon kapabilirler : ) ... Arkadaşın yazısını destekliyorum. sağlıkçılar en iyi sağlık önlemi alan, gören, uyaran ve insanları her yerde bilinçlendiren kişilerdir... 

  • Cemil22 Mart 2020 16:16

    Herkese ücretsiz olmalı. Zaten maaş alamıyoruz

  • : )22 Mart 2020 16:12

    Ankara ve istanbul ve diğer belediyeler... bakanlıkdan hızlı çalışıyor... Maşallah. Zaten ulaşım ücreti vermiyorlardı... Bakanlıkdan iyi örnek almış. Güzel