E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakanlık acı haberi duyurdu: 2 şehit! ---

Bakanlık acı haberi duyurdu: 2 şehit!

Bakanlık acı haberi duyurdu: 2 şehit!
11 Eylül 2021 - 12:21 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde, arama-tarama faaliyeti sonrası yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 Eylül 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Rusya'dan Türkiye'ye teklif: Halep ve İdlib'de kontrol noktaları açılsın

 

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda yaralanan asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ11 Eylül 2021 18:34

    ATATÜRK ün partisi chp ve iyi partiyi  teröristleri destekleyen HDP ile ittifak yapmasını kınıyorum.haydi kılıçtaroğlu ve akşener iki kelam et bakalım.ne diyeceksin merak ediyoruz.