E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakanlık, 1102 maden sahası ihalesini erteledi---

Bakanlık, 1102 maden sahası ihalesini erteledi

Bakanlık, 1102 maden sahası ihalesini erteledi
18 Ağustos 2019 - 20:44 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 1102 maden sahası ihalesini ertelediğini duyurdu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın gündeme getirdiği Gökçeada'nın da dahil olduğu 1102 maden sahası ihalesi ertelendi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından yapılan açıklamada, "156. grupta ilan edilen 1102 adet sahanın ihalesi ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadeleri yer aldı.

Erteleme kararını Twitter hesabından paylaşan Tanal, "Basının ve duyarlı kamuoyunun da desteğiyle turizm cenneti Gökçeada’nın da dahil olduğu 1102 maden sahası ihalesinin iptalini sağladık. Yani küresel şirketler bedavadan madenlerimize konup doğamızı katletmemiş oldu. El ele verip Kaz Dağları’nı da kurtarabiliriz" ifadelerini kullandı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhittin19 Ağustos 2019 01:42

    Bir işte chp parmağı varsa ithalat kaçınılmaz olur üretimleri durdururlar . Tembele iş olmaz bahaneden de bir adım geri durmaz. Allah chp nin alkol ve sigaraya verdiği değerin zararlarını görebileceği bilinç nasip eylesin. Amin.

  • ..19 Ağustos 2019 00:31

    siyanür = radyassondur..... oradan denize balıklara geçecek. göç yolun orası çanakkale boğazında balıklar birbirini yedikçe, üredikçe birbirlerine geçecek radyasson. oradan tüm Türk milletine, balık avlayan herkeslere... Çanakkale domates vb tarım ürünlerinden tüm Türkiye milletine geçecek. insanlardan , çocuklara, torunlara, hastalıklı yeni nesil olacak.... altının yğzde 2 sini alacaz adamlar yuzde 98 alıp Kanadaya gidecek... geride kalan 65 yıl  nesiller ve doğal çevre felaketi gitmeyecek.. marmada egede ömürler kısalıcak, sağlık ve en kötü hastalıklar fışkıracak. SİYANÜR= RADYASYON ...çarnobilde güvenlidi ama sızındı oldu...japonyada güvenlidi  ama denize bulaştı, çevreye bulaştı... 3 KURUŞ İÇİN HAYATİ TEHLİKEYE DEYMEZ... tarım bitecek, balıkçılık bitecek.sağlık masrafı ülkenin artacak.5 yıllık tarım geliri altından alınacak payı karşılıyor....Türkiye ye ihanettir, vatana ihanettir bu altın işi.

  • ...19 Ağustos 2019 00:25

    100 yıl sayılmayan ne varsa satıldı. hadi sattınız nereye gitti o paralar ? ülke tarihi borç batağında bide... EEeee yüzyıldır satılmadı bu araziler, ülkede bukadar borçta yoktu.... kktc savaşına girmedik, kurtuluş savaşı yapmadık.. nerede bukadar para ? nakit? kasada boşboş merke zbankasının ...soran gazetecide kalmadı bu soruları ?? nereye ?? vergi veriyorsak, devlet malısa soracaz tabi. küfür etmiyoruzya yayınla editör kardeş... 

  • Ali18 Ağustos 2019 22:52

    Helal olsun vatanı satanlara karşı halk yavaş yavaş gözünü açıyor

  • vatandaş18 Ağustos 2019 22:37

    yandaş trol ordusu allahınızı severseniz kaz dağlarına gidin vatanın nasıl cehenneme döneceğini değil döndüğünü görün ondan sonra yazın bu parti meselesi değil vatan gidiyor kardeşim vatan bunun chp si mhp si yok ben gittim gördüm mis gibi çam kokan ormandan kazılan yere geldiğimde ne koku kaldı ne ağaç doğanın yok oluşunu anında gördüm yapmayın bu korkunç ihanete destek verenler vebal almayın eğer yanlı yazıyorsam allah belamı versin yoksa yandaşlık la bir  hayra dokunduklarını sananlarıda allaha havale ediyorum giden vatan biga yarıma adacı ve trakya gidiyor kimse olayın farkında bile değil mesela o çanakkale domatesleri olmayacak olanıda kanserli ürün olacak domates dışarıdan alınacak oradaki köylü aç kalıp şehire gelecek işsizlik dahada pahalılıkla birlikte artacak millet biribirinimi yiyecek yapmayın etmenyin bu hain ihaneti vatanı üç kuruşa satanları ortaya çıkarıp sorun siz ne yapıyorsunuz diye

  • aks1518 Ağustos 2019 22:27

    Kaz dağı yalanına devam. Bari usturuplu yalan söyleyin de biraz seviye yükselsin.

  • Orman19 Ağustos 2019 04:49

    Orman düşmanlığı yapanın kişisel çıkarı olmalı

  • Tam18 Ağustos 2019 22:05

    Mars ta var zaten CHP eliyşe gelecekkkk .......

  • Ankaralı 18 Ağustos 2019 21:58

    Bu kadarmi ucuz. bi ağaç kolaymı yetişiyor

  • ...18 Ağustos 2019 21:45

    aferin chp sayenizde ithalata devam

  • vatandaş18 Ağustos 2019 22:50

    madenleri işleten firmaların hangi ülkeden (kanada, yunanistans vs) olduğuna baktınız mı? bu şekilde ithalat biter mi?

  • Tabi ya18 Ağustos 2019 21:27

    Halkin gucu karsisinda hicbir iktidar karsi duramaz yeterki birlik olsun ,

  • helal olsun18 Ağustos 2019 20:54

    helal olsun