E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBakanlar Medya'da hisse devri---

Bakanlar Medya'da hisse devri

Bakanlar Medya'da hisse devri
24 Mart 2015 - 17:55 borsagundem.com

Bakanlar Medya'da yönetim kontrolüne sahip ortak Ahmet bakan hisselerini Mehmet Taşkın'a devretmek üzere sözleşme imzaladı

Bakanlar Medya'da yönetim kontrolünü elinde bulunduran Ahmet Bakan, sahip olduğu A ve B grubu hisseleri Mehmet Taşkın'a 2,45 TL fiyattan satmak üzere sözleşme imzaladı.

Konu ile ilgili olarak yapılan KAP açıklaması şöyle:

''Şirketimiz yönetim kontrolüne sahip ortağı Ahmet BAKAN ve muhatabı Mehmet TAŞKIN tarafından, Şirketimizin 230.000 TL nominal A grubu ve 2.070.000 TL nominal B Grubu toplam 2.300.000 TL nominal hisselerinin, her iki grup hisse için de aynı fiyattan olmak üzere 1 TL nominal hisse başına 2,45 TL fiyat ile Ahmet BAKAN'dan Mehmet TAŞKIN'a devredilmesine ilişkin olarak sözleşme imzalandığı bildirilmiştir. Anılan sözleşmeye konu hisselerin Şirketimiz sermayesindeki payı %68,35, oy hakkı oranı ise %83,83'tür. İlgili hisselerin devri gerçekleştikçe gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Ahmet BAKAN söz konusu hisseler dışında Şirketimizde payı bulunmadığını beyan etmiştir. 

Mehmet TAŞKIN ise, kendisinin bahsi geçen sözleşme konusu hisseler dışında Şirketimiz hissesine sahip olmadığını ve ayrıca Şirketimizin yönetim kontrolünü sağlayacak düzeyde payların devralınacak olması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II-26.1 sayılı "Pay Alımı Teklifi" Tebliği'nin ilgili hükümleri çerçevesinde pay alım teklifinde bulunmak üzere yasal süresi içinde SPK'ya başvurulmasının ve herhangi bir muafiyet talebinde bulunulmamasının öngörüldüğünü ifade etmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)