E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBakanlar Medya'da eski yönetime ihtar---

Bakanlar Medya'da eski yönetime ihtar

Bakanlar Medya'da eski yönetime ihtar
18 Haziran 2015 - 08:39 borsagundem.com

Bakanlar Medya'da hisse devir sözleşmesi sonrasında muhasebe kayıtlarında ihtilaflar çıktı

Bakanlar Medya A.Ş.'de 24/03/2015 tarihinde gerçekleşen hisse devir sözleşmesinden sonra, alınan çekler, alınan senetler ve makina teçhizat kalemlerinde ihtilaflar çıktığı için, eski yönetici Ahmet Bakan'a ihtarname gönderildi.

Konu ile ilgili olarak Bakanlar Medya tarafından KAP'a şu açıklama yapıldı:

''Bilindiği üzere Şirketimiz hakim ortağı ve yönetimi 24.03.2015 tarihinde imzalanan hisse devir sözleşmesi kapsamında değişmiştir. Söz konusu değişiklik kapsamında yönetimin devir alınması sürecinde Şirketimiz eski hakim ortağı Ahmet BAKAN ile Şirketimiz muhasebe kayıtlarında yer alan aşağıda sayılan kalem ve tutarlar bazında bir ihtilaf söz konusu olmuştur. Söz konusu varlıklara ilişkin olarak stoklar kalemi hariç Ahmet BAKAN'a ihtarnameler gönderilmiş ve gerekli hukuki süreç başlatılmıştır.

1.155.000 TL Alınan Çekler
700.000 TL Alınan Senetler
1.321.965 TL (Finansal Kiralamaya Konu) Makina Cihaz ve Ekipmanlar 
500.000 TL (yaklaşık) Stoklar

Bu noktada Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet TAŞKIN tarafından Şirketimize gönderilen yazıda söz konusu ihtilafa konu tutardan kaynaklanabilecek herhangi bir zararın kendisi tarafından karşılanacağı, Şirketimizin malvarlığında herhangi bir olası azalmanın bu şekilde önleneceği ve yine gerekirse kendisi tarafından Ahmet BAKAN'a rücu edileceği hususu ifade edilmiştir.

Mehmet Taşkın tarafından ayrıca, söz konusu gelişmenin 08.06.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanan Pay Alım Teklifi Bilgi Formu'nda yer verilen şirketimiz stratejik planlarına ilişkin olarak yapılması öngörülen yatırımlar açısından herhangi bir değişikliğe yol açmayacağının öngörüldüğü hususu ifade edilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)