E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yazıcı Teoman'ın tayinine el attı---

Bakan Yazıcı Teoman'ın tayinine el attı

Bakan Yazıcı Teoman'ın tayinine el attı
15 Mart 2014 - 05:25 borsagundem.com

Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, Gümrük Müdür Yardımcısı Teoman Coşkun Durak'ın Gaziantep'e tayini ile ilgili soruya, "Bilgi notu istedim" yanıtını verdi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, internete sızan fezlekelerde adı geçen Gümrük Müdür Yardımcısı Teoman Coşkun Durak’la ilgili ilk kez konuştu ve “Konuyla ilgili bir bilgi notu istedim” dedi. Hürriyet'te Hacer Boyacıoğlu imzasıyla yer alan habere göre Yazıcı konuyla ilgili soruyu yanıtlarken; “Evet sosyal medya ve internet sitelerine yansıyan olayı duydum. Biraz beklemek lazım” diye konuştu. Yazıcı, Durak’ın görev yerinin değişmesiyle ilgili soruya da “Ben konuyu duydum ama tam olarak nedir bilmiyorum. Bu nedenle bir bilgi notu istedim” yanıtını verdi.  

BİR ŞEY SÖYLEYEMEM

Bu arada internet fenomeni haline gelen Teoman Coşkun Dudak,  Gaziantep’te bir toplantı sırasında Hürriyet’in sorularını yanıtladı.

Devlet memuru olduğu için konuşamayacağını söyleyen Dudak, “Devlet memuru olduğum için kayıtlarla ilgili artı ya da eksi bir şey söyleyemem. Görevim gereği davrandım. Gelişmeleri ben de internet ve televizyondan takip ediyorum. İlginize teşekkür ederim. Kayıtlardan sonra bir bürokrat ya da bakanla herhangi bir görüşmem olmadı” dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)