E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Turhan’dan Atlas Global sorusuna yanıt---

Bakan Turhan’dan Atlas Global sorusuna yanıt

Bakan Turhan’dan Atlas Global sorusuna yanıt
28 Kasım 2019 - 22:00 borsagundem.com

Bakan Turhan, Atlas Global’le ilgili "Bizim için önemli olan yolcuların mağduriyetlerinin giderilmesi. Yolcuların mağduriyetlerini gidermeye çalışacağız" açıklamasında bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin yönelttiği soru ve eleştirilerini yanıtladı. 

Atlas Global Havayollarına ilişkin soruları cevaplayan Bakan Turhan, sivil havacılık kurallarına göre uçuşlarını durduran, uçuşu durdurulan veya ruhsatı iptal edilen havayollarının SHGM'de mevcut olan teminatlarının nakde çevirilerek, yolcuların diğer havayollarıyla tarifeli seferler için 5 günlük, tarifesiz seferler için 10 günlük sürede taşınmasının mümkün olduğunu söyledi.

Yolcuların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Turhan, havayolu şirketinin yetkilileriyle görüşmelerinin sürdüğünü ve yetkililerin geçici olarak uçuşları durdurduklarını söylediklerini aktardı.

Söz konusu havayolu şirketinin SHGM'deki 500 bin dolarlık teminat mektubunun nakde çevirileceğini ifade eden Cahit Turhan, "Atlas Global ile ilgili önceliğimiz, yolcuların mağduriyetlerini gidermektir." diye konuştu.

AtlasGlobal tüm uçuşlarını o tarihe kadar durdurdu

Atlas Global'den bilet alanlar ne yapacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 29 Kasım 2019 07:09

    Kredi garanti fonuna olan borçları ne olacak. Eyt ye yok yandaşlara çookk.

  • Gec bileti sayın bakan29 Kasım 2019 01:33

    İstanbul havalimanı ilk kurbanı Atlasglobal oldu! Lafa geldi mi cebimizden kuruş çıkmadı diye övünüyorsunuz ancak; ulaşım güçlüğü, uçuk işletme giderleri, fahiş maliyetlere katlanan yolcular! Olan vatandaşa oluyor daha kış gelmedi bakalım tam kış ayında operasyonlar nasıl yapılacak?

  • ...29 Kasım 2019 00:42

    uçan kuşa borç mu var ))) eeee uçmayan kalmasın... iyi uçuşlar...

  • ...29 Kasım 2019 00:19

    eee firmanın kredi borçlarını kim ödeyecek? bankalar bunları giderleştirerek... ödeyeceği vergiden mi düşecek gene ))) aaaa demekki özel sektörun borcuda devletın borcu oluyor... tahsil edilmeyen krediler vb.. devletin borcu oluyormuş..devlette farkı dolaylı vergilerden tahsit ediyormuş... eee nerede ekonomiyi ben iyi bilirim diyen diplomasısz proflar ahahaha.... devletin borcu değil o o firmaların borçları, eeee hepsi demekki bu milletin sırtına yazılıyor. ekonomi böyle bişe.  2 x 2 = 4  sen 5 diye idda edip tv lerde bu savlarını savundurdun ... ama dunya olips şekilnde ve düz değil. kabulleneceksın )))