E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan üç büyükşehire kayyum açıklaması---

Bakan Soylu'dan üç büyükşehire kayyum açıklaması

Bakan Soylu'dan üç büyükşehire kayyum açıklaması
20 Ağustos 2019 - 11:04 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili "Milletin oyları teröre istismar edilmemeli" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu özetle şunları söyledi:

"Bir meşru kanal açmaya çalışanlar suç işlemekteler. Hukukun ve demokrasinin en temel görevi, milletin verdiği temiz oyları teröre istismar ettirmemektir. Bizim devlet olarak görevimiz budur. Bundan yoksun kalırsak ne demokrasi ne devlet ne hukuk kalır.

Terörle demokrasi arasına bir meşru kanal açmaya çalışanlar sorumsuzluk işlemektedirler. Türkiye belediyeler üzerinden özellikle terörün merkezi haline getirilmeye çalışıldı.

Demokrasiyi ve seçilmişliği terörün muafiyet alanına sokmak isteyenler, elbette ki büyük bir hata işlemektedir. Buna kurallar anayasa belediye kanunları süreç bir cevap verdi bir daha bunu tekrarlamayın dedi. Demokrasiyi istismar etmekteler.

Bizim teröre müsamaha göstermemizi bekleyenler yanılır. Terörü ve terörizmi özellikle halkın helal oylarıyla belediyelerde merkez haline getirmeye çalışanlara da devletin, kuralların, hukukun ve Anayasa'nın sessiz kalmasını beklemek son derece yanlıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ??20 Ağustos 2019 14:26

    millet terörsite mi oy vermişde seçmiş ? şimdi atananlar vatan perver mi oluyor? yeni seçim olmayacak mı ? yönetenler partili cumhurbaşkanının atadığı partili kişiler mi olacak? .... bu kadar tepki göstermişken, TRt ekranlarına çıkan terörsit başı ve kan emiciyi ist seçimleri öncesi çıkartan kim? onlarda mı vatan perver ? 1 açıklama, 1 açıklamayı tutmuyorsa, hangi ünvan olursa olsun konuşsada halk umursamaz. geçmişte dinsiz dinli dendi.. modası bitt. laik, ümmet dendi modası bitti.. şimdi teröristsin, vatan perversen milliyetçisin geldi... bununda modasi bitti bitiyor... başkada bedava nemalanacakları bişe kaldı. millet aç aç.. terör gruplarının aç bırakamadığı Türk milleti, işsiz ve 1 kuru ekmeğe muhtaçsa, Halk gereğini yapar.Vatan perverliği ki hiç bir siyasiden bu halk öğrenmez. millet birdir 1 avuç sipasi zıttır. millet kardeştir her daim.

  • Ofli20 Ağustos 2019 12:43

    Helal sana

  • Fadil20 Ağustos 2019 12:29

    Ortada somut bir suç varmi?Bir açıklama yok!