E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan deprem açıklaması: Hareketlilik giderek artıyor---

Bakan Soylu'dan deprem açıklaması: Hareketlilik giderek artıyor

Bakan Soylu'dan deprem açıklaması: Hareketlilik giderek artıyor
12 Şubat 2022 - 00:20 borsagundem.com

Bakan Soylu, deprem hareketliliğinin giderek arttığını belirterek, "Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir" açıklamasını yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığında düzenlenen "AFAD Akreditasyon Sertifika Belgesi Teslim Töreni"nde, Suriye'nin İdlib ilinde hafta sonu yaptığı incelemeleri anlattı.

Afetlerin ardından gerçekleştirilenleri anlatan Soylu, yaşananların hiçbirinin altında kalınmadığını, gerekenlerin yapıldığını dile getirdi.

"Türkiye Afet Sonrası İyileştirme Planlarını hazırlıyoruz"

İçişleri Bakanı Soylu "Türkiye Afet Sonrası İyileştirme Planlarını hazırlıyoruz. Türkiye Afet Müdahale Planlarında gördüğümüz revizyonları yapmaya çalışıyoruz. Türkiye Afet Müdahale Planında illerimizi tatbikatlara hazırlıyoruz, planın yönetilmesine hazırlıyoruz" diye konuştu.

Bakan Soylu: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor

Son 20 yılda yakalanan her başarının birlikte atılan adımlar yakalandığını vurgulayan Soylu, Türkiye'nin afet yönetimindeki tecrübesinin ve birikiminin üst noktaya doğru ilerlediğini söyledi.

"Afet yönetimi konusunda ciddi mesafe aldığımız açıktır"

Türkiye'nin afetselliği yüksek olan bir ülke olduğuna dikkati çeken Soylu şöyle devam etti:

Deprem hareketliliğimiz giderek artmaktadır. Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir. Öte yandan, afet yönetimi konusunda ciddi mesafe aldığımız açıktır. En önemlisi de afet konusunda dünya ile aramızdaki makası kapattığımızı rahatlıkla ifade edebilirim.

 

Muğla açıklarında 4.1 şiddetinde deprem oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Şubat 2022 11:36

    Bırakın eyy vatandaş parayı pulu, önce can. gidin Allaha şükredin. Bak topraklar hareketlenmiş. Hatta başka yerde okudum zeus çok kızmış, gök tanrısı şimşekler fırtınalar kasırgalar çıkartıp sahilleri tehdit edecekmiş. Çok fazla nankör insan olunca, onları nakörlükleri için cezalandıracakmış... Reis insanlara sıfır kredi faiz versin devlet, herkes fırı depreme dayanıklı evlere geçsin... Ne yapsın 2500 tl maaş verdiniz emeli.. ne etsin 4250 tl maaş alan asgari ücretli. ? daha olmadı AFAD çadır dağıtsın, mezar evler yerine çadır evlerde yaşayalım...