E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan 17 Ağustos paylaşımı---

Bakan Soylu'dan 17 Ağustos paylaşımı

Bakan Soylu'dan 17 Ağustos paylaşımı
17 Ağustos 2021 - 05:08 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gününü, saatini, dakikasını, saniyesini… Hiçbir anını unutmadık. Acısını, yaşattıklarını, bizden aldıklarını unutmadık. Tekrar yaşamamak için çalıştık, çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Soylu, 17 Ağustos Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenleri rahmet ve özlemle andıklarını belirtti.

Deprem şehitleri anıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)17 Ağustos 2021 11:00

    Sayın bakanım. Kaç yıl geçti. Rahmetle andık ama, gelecek nseilleri rahmetle anmamak için İstangul da neler yaptık ? İstanbul kanalı, kanal istanbul kadar, milletin evlerini dönüştürücem diye neden mücadelerde göremiyoruz. tv ler 7/24 kanal istanbul önerirken, neden evi rüzgar çıkınca yağmur yağınca yıkılacakalara ev yapmıyoruz ? Neden modern yenı köpruler evler bınalar yapan tokımız, suriyelere kadar Azerbaycana kadar namı biden muhendislerimiz İstanbul da evi çürük olanlara yenı yerleşim alanlarında bina yapmıyor ? bir arazı seçin, yıkın, alt yapı yapın, modern kanalızasyon haberlerşme elektrık vb. sonra üzerine kalıtelı yapılar binalar. insanımızı oraya taşıyın. Neden yapmıyorsunuz ? Bakan, devlet buyuğu yazı yazmak yerıne bu işleri yapar diye düşünüyorum. İstanbul DEPREMİNE NE ÖNLEM ALDIK. ? Yangına kafa lambalarını bile millet gönderdi, Afad ne önlem aldı yada ? enkaz kaldırmak için. 50 bin bına yıkılınca ? tatbıbat ne ? 15 bına olmyacak yıkılan yani.

  • Karanlık bir 20 yıl17 Ağustos 2021 10:51

    BU iktidar ve sarayın kafası hep rantta hem de yıkıcı ranta çalışıyor felaket oldumu da allahın takdiri deyip çıkıyor hesap soranda olmadığından 20 yıldır böyle gidiyor. Yeni gelecek iktidardan beklentimiz bunların hesabının sorulması ve kimsenin yanına kar kalmaması. Ülkeyi ortaçağ devletine benzettiler ülkenin kaynakları heba edildi, yolsuzluk hırsızlık, mafya her yere hakim. Adalet ve kamu düzeni yıkıldı Türkiye bu enkazın altından nasıl kalkacak, birde her önüne gelen göçmeni ensar ayağı altında alarak ülkenin bekasını, güvenliğini ,toplumun demografik yapısını ve geleceğini yok ediyorlar. Ülkenin bir dakika daha bunlara dayanacak hali kalmadı.  ACİL ERKEN SEÇİM  MHP de aslına dönüp Bahçelide kurtulmalı

  • Bika17 Ağustos 2021 07:04

    22 yıl oldu, depremde yıkılacak binalara imar affı getirildi. Deprem fonu paraları başka yerlere harcandı.