E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu: 53 bin 99 Suriyeli oy kullanacak---

Bakan Soylu: 53 bin 99 Suriyeli oy kullanacak

Bakan Soylu: 53 bin 99 Suriyeli oy kullanacak
19 Ocak 2019 - 11:57 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına hak kazanmış 53 bin 99 Suriyelinin 31 Mart seçimlerinde oy kullanabileceğini belirtti. Soylu ayrıca 64 bin 348 kişiye SMS ile çağrı yaptıklarını ifade etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Adres bilgilerinde eksiklik olduğunu tespit ettiğimiz 363 bin 555 vatandaşımıza çağrıda bulunduk, SMS ile bildirim yaptık. 64 bin 348 vatandaşımız başvuruda bulundu ve bu sayede bilgilerini güncelleyerek oy kullanmalarının önündeki engeli kaldırmış olduk" dedi.

Soylu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına hak kazanmış 53 bin 99 Suriyelinin 31 Mart seçimlerinde oy kullanabileceğini açıkladı.

12 İLÇEDE İLAVE 6 BİN 680 KOLLUK PERSONELİ GÖREV YAPACAK

31 Mart seçimlerinde alınacak güvenlik önlemleriyle ilgili bilgi veren Bakan Soylu, "Yaptığımız risk analizleri ve bundan önce meydana gelen seçim olaylarının tahlili neticesinde terör örgütünün tehdit ve baskı yoluyla vatandaşlarımızın oy kullanma hakkına tesir edebileceği değerlendirilen 11 il ve 12 ilçemize, yine bu il ve ilçelerdeki üs bölgelerinde görevli 6 bin 680 ilave kolluk personeli, seçim günü için görevlendirilmiştir" diye konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tam komedi 20 Ocak 2019 00:18

    Küresel bir oyundur Türkiyenin etnik yapısının bozulması !!! Anlatsan inanmazlar hatta işi dine döker ümmetçilik yaparlar eee madem ümmetsin topla bütün ümmetleri de gör halini !!! Borç para ile yardım yapan ülke =TÜRKİYE , faizle hayır ya-pıl-maz !!!

  • : )19 Ocak 2019 23:51

    eeee  bize de artık, tayyip beyin dediği gibi, toki ev yapsın suriye yede oraya gidip, zeytin ağacı, patares, buğday, bulgur  bişeler ekelim biçelim... Kendi ülkemizde sığınmacı olduk yahu. ona sus buna pus, onu görme, bunu duyma. Olacak işmi elin suriyelisi ne alaka bu memlekette oy kullanacak, gitsin kendi Suriyesini kurtarsın, orda oy kullansın. Bu kadar basitmi TÜRK vatandaşı olmak bu ülkede. 

  • fafa19 Ocak 2019 20:09

    Sayın Bakan,geçen günlerde Suriyeliler hakkındaki bir konuşmanızda- keşke Suriyelileri vatandaş yapabilsek dediniz- ,sanki göçe destek veriyormuş havasındasınız.Bu davranışınız devam ederse büyük bir vebal altında kalırsınız.Şayet bu konuşmanız Erdoğan'a hoş görünmek değilse,bu düşüncenizden lütfen vaz  geçiniz.

  • Hasanbey19 Ocak 2019 18:06

    Suriyeliler bir an önce ülkelerine dönmeli