E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Şimşek basın toplantısı yapacak---

Bakan Şimşek basın toplantısı yapacak

Bakan Şimşek basın toplantısı yapacak
15 Ocak 2014 - 00:22 borsagundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basın toplantısında 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi gerçekleşmelerini açıklayacak. HSYK tasarısı görüşmeleri sürecek

Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor Ankara'da... - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Borut Pahor'u Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. - Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Gül ve Pahor, ortak basın toplantısı yapacak. - Gül, konuğu onuruna Çankaya Köşkü'nde resmi akşam yemeği verecek. (Ankara/10.45/11.00/11.30/12.30/20.00) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı Pahor ile görüşecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Pahor ile Başbakanlık Resmi Konut'ta bir araya gelecek. (TBMM/13.15/Ankara/16.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nu kabul edecek.
(Ankara/18.00)

Büyükelçiler Konferansı... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 6. Büyükelçiler Konferansı katılımcılarına Ankara Vilayetler Evi'nde yemek verecek. - Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve İİT Genel Sekreteri İyad Medeni, JW Marriott Otelde büyükelçilere hitap edecek. (Ankara/15.15/16.30/18.00/10.30)

Başbakan Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri İyad Medeni'yi kabul edecek, ATO Congresium'da Hilye-i Şerif, Ferman, Tespih Sergisi'nin açılışını yapacak. (Ankara/15.00/19.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vietnam Sanayi ve Ticaret Bakanı Vu Huy Hoang ile Türkiye-Vietnam Karma Ekonomik ve Ticaret Komitesi 5. Dönem Toplantısı'nda bir araya gelecek. (Ankara/10.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, sanayi odası meclis toplantısına, Kandıra Namazgah Barajı'ndan şehre su verme törenine ve ilçe danışma toplantısına katılacak. (Kocaeli/10.30/15.30/19.00)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Vietnam Yatırımların Korunması ve Teşviki Anlaşması'nın imza törenine katılacak, Fransız yatırımcılarla toplantı yapacak. (Ankara/15.00/16.00) 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İkinci Suriye Donörler Toplantısı'na katılacak. (Kuveyt)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basın toplantısında 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi gerçekleşmelerini açıklayacak. (Ankara/11.00) 

TBMM'den... - Genel Kurul'da, bazı uluslararası anlaşmaları uygun bulan tasarılar ele alınacak. (14.00)
- Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda, Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik İçeren Yasa Teklifleri görüşülecek. (14.30)

TBMM Adalet Komisyonu, HSYK'ya ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yargı paketi teklifini görüşmeye devam edecek. (13.30)

- Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile bazı kanunlarda değişiklik yapan torba tasarının görüşmeleri sürecek.

Türkiye İstatistik Kurumu 2013 Ekim ayı hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)