E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim değerlendirmesi---

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim değerlendirmesi

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim değerlendirmesi
05 Mart 2021 - 10:45 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "İlkokul ve ortaokullarda yüzde 80'in üstünde bir katılım var. Liselerde de yüzde 70'in üzerinde bir katılım var" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimde ilk haftanın değerlendirmesini yaptı. Sakarya - Ferizli Hatice Aslan İlk/Ortaokulu ziyareti sonrası açıklama yapan Selçuk, "İlkokul ve ortaokullarda yüzde 80'in üstünde bir katılım var. Liselerde de yüzde 70'in üzerinde bir katılım var. Bütün bunlar bize çocuklarımızda ve velilerimizde çok yüksek bir kalıtımla okullarımızın açılmasının desteklendiğini gösteriyor. Bu bizi mutlu ediyor ama bir taraftan da tedbirlerimizi güçlendirmek, önlemler almak öncelikli vazifemiz. Bütün odağımız oraya yoğunlaşmış durumda. Bizim bu süreci öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz için daha da kolay kılmamız ve bu süreçte sorun yaşanmaması konusunda daha yüksek önlemler almamız gerekiyor" dedi.

Koca'dan 5 valiyle kritik görüşme

GEREKEN HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIYOR

Bakan Selçuk, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bu süreci el birliğiyle götüreceğimizi düşünüyorum ve velilerimizin, öğretmenlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Renklere göre ayrılmış olan şehirlerimizin bu dönemde daha da dikkatli olarak maviye doğru yönelen bir çalışmanın, çabanın, gayretin içinde olmalarını bekliyoruz. Çocuklarımız okul bahçesinde temassız oyun oynuyorlar. Bunlarla ilgili her türlü hazırlıklarımız var. Elbette bazı istisnai durumlar olabilir, bazı eksiklerimiz olabilir. Bunları da derhal düzelterek gereken tedbirleri alarak elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)