E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı---

Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı

Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı
20 Nisan 2021 - 09:51 borsagundem.com

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporları olan vatandaşların evde bakım yardımı ile engelli aylıklarından faydalanma süresinin KOVID-19 tedbirleri kapsamında uzatıldığını açıkladı.

Selçuk, korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşların mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan uzak durmalarını sağlamak için alınan önlemlerin devam ettiğini vurgulayarak, "Evde bakım yardımı ile engelli aylıklarından yararlanan engellilerimizin süreli engelli sağlık kurulu raporlarını rapor geçerlilik süresi bittikçe yenilemeleri gerekiyor. Ancak artan KOVID-19 vaka sayıları ve sağlık hizmet sunucularındaki yoğunluk nedeniyle engellilerimize sunduğumuz hizmetlerde bir aksama yaşanmaması için süresi 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren sonlanmış veya sonlanacak süreli engelli raporu bulunan ve raporları yenilenmemiş olan vatandaşlar, evde bakım yardımı ile engelli aylıklarını 1 Eylül 2021 tarihine kadar alabilmeye devam edecekler” ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk'tan şiddetle mücadelede işbirliği çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HD20 Nisan 2021 19:34

    Bahçeli ne zaman işsizlikten ,enflasyondan Geçim zorluğundan bahsetti ki şimdi derde deva olarak görüyorsunuz

  • üzüntü verici20 Nisan 2021 10:24

    Artık şuna kesinlikle ikna oldumki RTE ve Saray Türkiyedeki olup bitenlerden halkın ve ekonominin durumundan kesinlikle haberi yok. Çevresi ona nasıl bir Türkiye anlattı ise artık. Sıkışmış kalmış ülke gerçeklerinden uzak yağdanlıkların arasında çok üzücü. Bari Bahçeli olaya müdahale etse birazcık ülkeyi düşünüyorsa.