E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk: 1 günlük erteleme için özür dilerim---

Bakan Selçuk: 1 günlük erteleme için özür dilerim

Bakan Selçuk: 1 günlük erteleme için özür dilerim
28 Şubat 2021 - 13:53 borsagundem.com

Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçiş 1 gün ertelenmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu durum için özür diledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim'' dedi.

İlkokulda tüm kademeler ile 8 ve 12. sınıfların yüz yüze eğitime 1 Mart'ta başlayacağı açıklanmıştı. Ancak, yarın yapılacak kabine toplantısından çıkacak kararlara göre hareket edileceği için yüz yüze eğitimde 2. aşamaya geçişin 1 gün ertelendiği bildirildi.

Konuya ilişkin Twitter'dan açıklamada bulunan Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.

Önceliklerinin sağlık olduğunu da vurgulayan Milli Eğitim Bakanı, "Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini de kullandı.

MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması

İstanbul Valiliği'nden yüz yüze eğitim açıklaması

Bakan Ziya Selçuk'tan yaz tatili ve yüz yüze sınav açıklaması

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)