E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati'den G20 diplomasisi---

Bakan Nebati'den G20 diplomasisi

Bakan Nebati'den G20 diplomasisi
15 Temmuz 2022 - 13:03 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısından paylaşımlarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldı.

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin bilgiler paylaşan Bakan Nebati, "Endonezya’nın Bali şehrinde düzenlenen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısının ilk ayağında 'Küresel Ekonomi' başlıklı oturuma katılarak G20 ülkelerindeki mevkidaşlarımız ile bir araya geldik" dedi.

Bakan Nebati, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısında masaya yatırılan konulara hakkında bilgi verdi.

Nureddin Nebati, "Küresel seviyede tedarik zincirindeki aksamalar, enerji ve gıda fiyatları, tarımsal üretimi zorlayan iklim değişikliğinin olumsuz etkileri gibi risklerin altını çizerek kalıcı ve sürekli çözümler üzerinde çalışmanın önemini vurguladık" paylaşımında bulundu.

Bakan Nebati, G20'de Birleşik Arap Emirlikleri Mali İşlerden Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Mohamed Hadi Ahmed Al Hussaini ile de bir araya geldi.

Bakan Nebati, Kanada Maliye Bakanı Freeland ile görüştü

Kanada Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Chrystia Freeland ile bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Nebati, "Bölgesel ve uluslararası başlıklarda, Türkiye ile Kanada gibi iki köklü müttefik arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak karşılıklı ticari, siyasi ve ekonomik üst düzey temasların artması gerektiğinin altını çizdik." ifadesini kullandı.

Bakan Nebati: Döviz kazandırıcı bir sektör ivme kazanarak güçlendi

 

Bakan Nebati Endonezya'ya gidecek

 

Bakan Nebati: Ekonomimiz büyümeye devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)