E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati, ABD'ye gidecek---

Bakan Nebati, ABD'ye gidecek

Bakan Nebati, ABD'ye gidecek
16 Nisan 2022 - 12:30 borsagundem.com

Bakan Nebati başkanlığındaki heyet, 19-22 Nisan'da Washington'da "G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı" ile uluslararası kuruluşların Bahar Toplantıları'na katılacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet, ABD'ye gidecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Nebati başkanlığındaki heyet, 19-22 Nisan'da Washington’da düzenlenecek "G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı" ile uluslararası kuruluşların Bahar Toplantıları'na iştirak edecek.

Bu toplantılarda, küresel ekonomik görünüm ve riskler değerlendirilecek, Türk ekonomisine ilişkin son gelişmeler ile yürütülmekte olan ekonomik politikalar uluslararası finans çevreleriyle paylaşılacak.

Bakan Nebati, Washington ziyaretinde mevkidaşları, uluslararası kuruluşların başkanları, çok uluslu şirketler ile sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle ikili görüşmeler yapacak.

Bakan Nebati: Enflasyonun üstesinden geleceğiz

 

Bakan Akar,telefonda tahliye konusunu görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan tonbul 17 Nisan 2022 18:45

    en kötü maliye bakanı

  • astor17 Nisan 2022 17:00

    bir bakan acıklama yapıyor amerika ve avrupanın esiri olmayacaklarını biride medet bulmak için amerikaya avrupaya  gidiyor.

  • şüpheci17 Nisan 2022 08:55

    Fakir ülkelerin kaderi gidip yalvarmak,malı mülkü sattık,456 milyar dolar da borç  yaptık,bizim paramız gibi yiyip içtik.Şimdi neyi aanlatacağız?

  • reserpin 17 Nisan 2022 08:32

    Evet bakanım yolunuz açık olsun. Turkiyede ki başarılarınızı anlatırsınız. Mesele enflasyonu nasıl düşürdüğünüzü ,tl nin nasıl değer kazandığını , nasıl cari fazla verdiğinizi anlatırsınız. Onlarında gözlerinizdeki ışıltısıyla etkilersiniz umarım.

  • vatandaş 16 Nisan 2022 21:01

    Sayın Hazine ve Maliye Bakanı siz önce kamu hisselerinde intiharın eşiğine getirdiğiniz küçük yatırımcıların halini görün, açıklama yapıyorsunuz TL ile yatırım yapın diye, adama sormazlar mı bizler vakıfbank hissesi ve halkbank hissesini yunan parası ile mi aldık ki yıllardır süründürüyor sunuz

  • fafa16 Nisan 2022 15:54

    Otur yerinde kardeşim,bir şey değiştitiremezsin.Onlar her şeyimizi bizden iyi biliyor.Neyi anlatacaksın?

  • Mucise Reis ;)16 Nisan 2022 14:58

    Hala anlamadılar. Bir çok sermaye yöneticisi, bir çok yatırım kurumu ilk olarak ilgili girecekleri ülkenin kredi notuna bakıyorlar. Tüik notu, Tc merkez  bankası, TC hukuk müşavirleri, Tc bakan açıklamaları , Cem verileri, CEM 'in devlet kurumlarından aldığı yatırım, istihdam, felan filan verileri değil :D yabancı o verilere bakmıyor ... Yabancı para getirecek, kurumlarındaki yatırımcıları yönlendirecek , devletimiz hakkında öngürüler yazıp, araştırma raporları düzenleyecek vb.  anlaşmalı kredi derecelendirme notlaraına bakıyor. para veriyor bilgi satına alıyorlar kurumlardan. Yani abd gittim, ışık saçtım, geri geldim.  anca tefeciden faizli para alırsın. :D  BİRİ ŞUNLARA ANLATSIN ARTIK. Biz diyoruz ki, ENFLASYON verisi açıklayana hapis :D  yahu  Habertürk te tarım bakanından veri geldi, bilmem kim  danışmanından rakam geldi. :D bağımsız kurum mu var ? :D  boş bunlar boş.. :D 

  • Rıfkı 16 Nisan 2022 14:51

    Şu dış gucler edebiyatini dilinden düşürmeyenlerin sık sık ingiltereye Abd ye gitmesi cocuklarini Abd okullarında okutmayi tercih etmeleri de garip şey...

  • Bik16 Nisan 2022 14:46

    Bakan Nebati, enflasyon rekortmeni olarak Türkiye'yi temsil edecek.

  • fatih16 Nisan 2022 14:45

    seni de alır karşılarına görüşürlerse  kamaştırır  gözlerindeki parlaklık onları  (M)  (M)  (M) 

  • Umut16 Nisan 2022 14:05

    Mümkünse bir daha geri gelmesin gözlerimizin ışıltısı geri gelsin.

  • ORHAN 16 Nisan 2022 13:27

    Nebati bey gözlerinde ışıltı ile tüm Amerika kıtasını aydınlatacak :) 

  • Hehe16 Nisan 2022 13:19

    Abd de karterlerle gorusur yoksa bakisarak kim anlar bunlari