E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Bakan Muş'tan zincir marketlere 'fiyat' uyarısı---

Bakan Muş'tan zincir marketlere 'fiyat' uyarısı

 Bakan Muş'tan zincir marketlere 'fiyat' uyarısı
26 Aralık 2022 - 10:29 borsagundem.com

Ticaret Bakanı Muş, en fazla şubeye sahip 4 zincir marketin genel müdürleriyle bakanlıkta bir araya geldi. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası fiyatlarla ilgili uyarı yaptı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dört ulusal zincir marketin yöneticisiyle görüştü.

Muş twitter hesabından görüşme hakkında, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Muş ayrıca, "Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız diye ekledi.

Ticaret Bakanı Muş'tan zincir marketler açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vds27 Aralık 2022 12:40

    zincir marketlerin fahis zamlarini durdurmanin caresi tarim kiredi koperatiflerinde halka sunacagin gercek ucuz fiatlar keser onlerini cezalar okadar etkili olmuyor kestigin cezalarida tekrar bize yukluyorlar.

  • seçmen26 Aralık 2022 17:07

    Zamlar çoktan geldi hocam zam yapılmayan gün yokki sizin yönetiminizde başka bir alternatifte yok. Bak Tarım kredi marketlerine zamda üç harflileri solladılar. Tamamen algı peşindesiniz. Dört gözle seçimi bekliyoruz.

  • HASAN TOSUN26 Aralık 2022 13:50

    sayın bakan zamlar çoktan geldi,geç kaldın

  • enayi26 Aralık 2022 12:25

    bunu kendi marketiniz tarım kredidede uygalayacakmısınız bu konuşmalarınız sadece seçim için millet yemiyor artık  gözünü açtı bir kere bunu siz yaptınız açmayanada söylenecek bir şey yok ne diyeyim onlara 

  • Mucise Reis : )26 Aralık 2022 11:20

    Bakan mücadele ediyorum zam yapanlarla mesajı vermiş :D suçluda market müdürleri oluş. Bakan ben bunları ellerini kollarını kırarım sakın zam yapmayın haaa milletimi ezdirmeme mesajı vermiş :D bakan istifa edip gitmeli gibi duruyor. Bu iş böyle olur mu ? :D ekmeğe zam geldi. ekmekçi fırınları müdürlerini valiler kaymakamlar toplasın oda başkanlarını toplasın sakın zam yapmayın haaa gözüm üzerinizde desin .. ne oldu ? ekmek zamları durdu haha ya nasıl akıl fikir. mantık... aynı düşünce yapısı ile berberleri toplayalım, eyy berberlerjilat aynı, tarak aynı, kolonya aynı, şampuan aynı eee sizneden zam yaptınız ? ne masrafınız var fırsatçılar desin : ))) yahu adamn TC de yaşıyor zam yapmaz ise 1 asgari cüretin altında gelir ile işveren olarak çalışacka nasıl karnını doyuracak ? düzen ve sistem bozuk bu usd 18 lerde iken zamlar bitmez. herşey ithal. kağıt üretek hammaddesi üreterek vb işler düzelir.. a4 kağıt =usd ama kazançlar TL

  • vfr27 Aralık 2022 17:04

    biraz motoru rolantide calistir kazittirmaktan motoru yakacaksin