E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Kurum: Ayderde inşaatlarımız bitme aşmasında---

Bakan Kurum: Ayderde inşaatlarımız bitme aşmasında

Bakan Kurum: Ayderde inşaatlarımız bitme aşmasında
15 Mayıs 2022 - 13:34 borsagundem.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Tabiatı, doğayı koruyacak doğa projeleri yapıyoruz. Ayder'de de inşaatlarımız bitme aşamasına geldi." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa15 Mayıs 2022 18:43

    AKP neden inşaat seviyor?

  • Hehe15 Mayıs 2022 20:35

    Lazlarin yapabildigi tek meslegi bul

  • Mucise Reis ;)15 Mayıs 2022 18:11

    Orman bakanının işi nedir yahu,  inşaatlarla, Ayder yaylasında ? Allah ım bana akıl versin ..Tabiat ve doğa koruyan proje nedir ? alırsın oraya 50 tane bekçi, orman personeli. milli eğitim bakanından 20 tane öğretmen alırsın. orman personel doğayı korur. binaları kaçak yapıları muhtarlarden öğrenir rapor eder. adli işlem olur... öğretmenler okullarda eğitim verir, doğa bilinci konferanslar söyleşler vb.. köylere gidilir muhtar ile iritbat sistemi kurulur. kaçak yapı vb önüne geçilir.. orman bakını dendi mi aklıma bu geliyor... ne alaka inşaat işleri yapıp bina dikmek ? Zorluyorum zihnimi beynimi, algılayamıyorum nasıl abuk subuk işler bunlar ? Betonun işi ne karadeniz de ?  

  • HAKUKUTİKU15 Mayıs 2022 17:20

    AYDER FOTOĞRAFLARINA BAKINCA.,RESMEN GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ... YAYLADA BETONARME V.S. BİNALARIN VE KALICI  DÜZENSİS YAPILAŞMANINN NE İŞİ VAR. YAYLANIN TNAIMI NEDİR Kİ BİNALAR KURULMUŞ YAYLALAR; HAYVANLARIN  GEÇİÇİ OTLATMA, HAYVAN SAHİPLERİNİN  GEÇİCİ KONAKLAMA  YERLERİ DEĞİL Mİ. BU NE  SÜRÜ GİBİ BERBAT GÖZÜKEN BİNALAR. BİNA KURUNCA BAŞLARI GÖGE Mİ ERİYOR GÜSELİM DOĞAYI BERBAT YERLEŞİM V EBİNALAŞMALAR İLE ADETA BİTİRMİŞLER SANKİ.

  • İnsan15 Mayıs 2022 15:48

    İnşaat yaparak doğa korunmaz...