E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan 'son dakika' mesajı: Aşılamada müjdeli haber---

Bakan Koca'dan 'son dakika' mesajı: Aşılamada müjdeli haber

Bakan Koca'dan 'son dakika' mesajı: Aşılamada müjdeli haber
26 Ağustos 2021 - 23:51 borsagundem.com

Bakan Koca "Son dakika" diyerek paylaştı. Kovid-19 risk haritasında kırmızı il kalmadı

Korona virüse karşı aşılama tüm hızıyla devam ederken Bakan Koca'dan müjde gibi bir açıklama geldi. Bakan Koca, "Son dakika mesajı: Türkiye Kovid-19 risk haritasında kırmızı il kalmadı. İşi başlatmak kadar bitirmek de çok güzel. 80 ilden sana selamlar, sevgiler Şanlıurfa!" dedi.

Türkiye'nin korona virüsle mücadelesi sürerken aşılamada müjdeli bir haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aşılamada gelinen son noktayı paylaştı.

ŞANLIURFA, TURUNCU KATEGORİYE GEÇTİ

Bakan Koca, Şanlıurfa'nın 'kırmızı' kategoriden yüzde 55 aşılama oranını geçerek 'turuncu' kategoriye geçmesi üzerine Türkiye Kovid-19 risk haritasında yüksek riskli şehir kalmadığını aktardı.

"SEVGİLER ŞANLIURFA"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklama, "Son dakika mesajı: Türkiye Kovid-19 risk haritasında Kırmızı il kalmadı. İşi başlatmak kadar bitirmek de çok güzel. 80 ilden sana selamlar, sevgiler Şanlıurfa!" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman27 Ağustos 2021 03:02

    İki kez aşı olanlar niye hala maske takıyor onu anlamış değilim ??????????????????   aşı aşı faydası ne bunun yani  ???????????? Aşılandıysan çıkar at maskeyi niye insanlar hala maske takıyor ??????

  • Pala27 Ağustos 2021 00:12

    Fake this shit, until make this shit

  • Mucise Reis ;)27 Ağustos 2021 00:05

    Tamam okullar açılsın :D her şey şahane oldu. Yahu, aşı olunsada, hastalık bulaşıyor. heryerde maskesiz insanlar geçiyor. tatil beldelerı kahveler, toplu taşıma vb. vb. aşılıyada bulaşırken, hastalık geçirene yenıden bulaşırkn, nasıl oluyorda kırmızılık azalıyor ? mantık almadı, okullar açılacak ona hazırlık snaırım harita . Haritayı tuıkmı hazırladı : ))

  • Alabao27 Ağustos 2021 01:17

    Neyi anlamadınız o aşılanma oranı hastalanma yada hastalanmama oranı değil , şimdi hastalananlarin ayakata iyileşme oranı artacak hastaneye yatış azalacak ölüm oranları artamayacak falan yani siz aşılama işinden ne bekliyorsunuz ki