E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca vaka sayılarının arttığı illeri açıkladı---

Bakan Koca vaka sayılarının arttığı illeri açıkladı

Bakan Koca vaka sayılarının arttığı illeri açıkladı
07 Mart 2021 - 18:13 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan iller: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, son haftada 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. 

Koca, "100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan iller: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok azalan iller: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman" açıklamasında bulundu.

Sokağa çıkma kısıtlaması hangi illerde uygulanacak?

 

Bakan Selçuk'tan velilere çağrı

 

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Wers07 Mart 2021 18:54

    Samsuna gelen en kötü vali bu diyebilirim, geldiğinden beri yasakları arttırdı ama sonuç ne Türkiye birinciliği Anlamsız Yasaklarla değil denetleme ile çözebileceğini çözemedi

  • insanoğlu soyu tehlikede.07 Mart 2021 19:07

    hepsi hikaye yasaklar arttı dıyorsun ama sonuc değişmedi diyorsun.neden acaba ? çin malı test kitlerındenmi acaba herseyi pozıfmi sayıyor..denemsı bedav elma armut kedı kopek ananas kus herşeyden  suruntu verelım bakalım sonuç ne olaçak..bu sektor çok buyuk rant oluşturdu aşı sektoru borç sektoru faiz petrol dolar vs...