E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca günlük korona virüs tablosunu açıkladı---

Bakan Koca günlük korona virüs tablosunu açıkladı

Bakan Koca günlük korona virüs tablosunu açıkladı
10 Temmuz 2020 - 20:07 borsagundem.com

Türkiye'de son 24 saatte korona virüs nedeniyle 23 kişi daha hayatını kaybetti, 1003 yeni vaka tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip korona virüsün (Kovid-19) Türkiye'deki güncel durumuna ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın verilerini paylaştı.

Verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte korona virüs nedeniyle 23 kişi daha hayatını kaybetti, 1003 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam can kaybı 5 bin 323'e, toplam vaka sayısı ise 210 bin 965'e yükseldi.

Bakan Koca açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

Yeni tanı konan hasta sayısında 25 Haziranda başlayan düşüş devam ediyor. 1.000’in altına çok yakınız. Fakat bu azalmaların yavaş, yükselişlerinse ani olduğunu unutmayalım. Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı.

Image

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tahmin10 Temmuz 2020 22:03

    agustos sonu tahminim 500 vakalar

  • Güzel bakan10 Temmuz 2020 20:23

    Sn. Nezih bakanım, incitmeyen saygılı bakanım. Ömrümde gün yüzü görmedim. Kendimi bildim bileli çalışırım ta çocukluktan beri. Bir yaz tatili geçirip mutlu olamadım çocukken hep çalıştım. Çoluk çocuğum küçük. Lütfen bu hastalığı uzak tut benden. Borçlarım var, aileme bırakamam. Ölmekten korkmuyorum ama şartlarım hazır değil.

  • değerli kılan11 Temmuz 2020 15:03

    Tevekkül şartlarından biri de alınan önlemler değerli kardeşim. Gerekirse kısıtlamalara, tedbirlere uymayan herkes cezalar verilsin. Polisin yüzüne tüküren bende varsa sen de korona ol diye polise korona bulaştıran zalime mesela 5 sene hapis cezası verilmeli, kasıtlı adam öldürmeye teşebbüsten.

  • Güzel kardeşim11 Temmuz 2020 03:56

    Hiçbirimizin yarına çıkmaya sözleşmemiz yok ki güzel kardeşim. Sen hastalıktan uzak duracaksın güzel kardeşim. Önce tedbir alacaksın, sonra tevekkül edeceksin güzel kardeşim. Güzel bakan ne yapsın be güzel kardeşim.