E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca 4 kritik ildeki son durumu açıkladı---

Bakan Koca 4 kritik ildeki son durumu açıkladı

Bakan Koca 4 kritik ildeki son durumu açıkladı
08 Ocak 2021 - 18:38 borsagundem.com

Fahrettin Koca "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.’’ diye konuştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüs salgını ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Koca, ‘’İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerimiz ve il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı görüşüp salgın ile ilgili durum değerlendirmesi ve aşı hazırlıklarını ele aldık. Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.’’ dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklaması şu şekilde:

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerimiz ve il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı görüşüp salgın ile ilgili durum değerlendirmesi ve aşı hazırlıklarını ele aldık. Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.

Aşı lojistik planlaması ile ilgili detayları ele alarak Acil Kullanım Onayı’nı takiben tüm adımları hızlıca hayata geçirmek için hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bu dönemi güçlü bir aşılama programı için fırsata dönüştürmeliyiz. Bundan sonra en önemli gündemimiz aşı.

Erdoğan'dan korona virüs aşılama takvimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Coming soon09 Ocak 2021 09:51

    Eksi vaka çıkabilir ayu çıkabulur her şey olabulur türizm sezonu yaklaşsın eksi vaka bile olabulur

  • Kemal yurduseven 09 Ocak 2021 01:06

    Milyonlarca esnaf zorda bakın bi göreceksiniz

  • acacu08 Ocak 2021 23:38

    Sasalı kent ormanının girişine bariyer kurdunuz ya fahrettincim, ondandır bu düşüş. Dünyanın sandığı gibi metrobüste, avm de , iş yerinde bulaşmıyor çünkü bu virüs. Geniş ormanlık alanda yürüyüş, koşu, bisiklet gibi egzersizler yaparsan bulaşıyor. Sizin aklınızla biz bu beladan çok zor kurtuluruz.

  • pala08 Ocak 2021 21:41

    milyonlarca memur haftada 1 defa işe gidip maaşlarını eksiksiz alıyor