E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul bir vizyon projesidir---

Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul bir vizyon projesidir

Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul bir vizyon projesidir
26 Nisan 2022 - 22:52 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un sadece Türkiye'nin değil, bölge ve dünya deniz ticaret sisteminin prestij projesi olduğunu söyledi. ''Kanal İstanbul bir vizyon projesidir" dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personeli ile İstanbul'da iftarda buluştu.

Bakanlığının çalışmalarını anlattı, Kanal İstanbul'un önemine dikkat çekti.

"Kanal İstanbul vizyon projesi"

Bakan Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, dünya ve ülkemizde yaşanan teknolojik ve ekonomik gelişmeler, değişken iktisadi yönelimler ve ülkemizin ulaştırma altyapıları konusundaki artan ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan bir vizyon projesidir" dedi.

Adil Karaismailoğlu, denizcilik faaliyetlerinin Türkiye için stratejik önemde olduğunu da kaydetti.

"Mavi vatanımızdaki hakimiyetimizi artırıyoruz"

Denizcilik faaliyetleri ülkemiz için stratejik bir gelişme alanıdır. 20 yıldır bu anlayışla hareket ediyoruz. Potansiyelimizi en üst düzeyde değerlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizin hedefleri ışığında, belirlediğimiz adımlarla, mavi vatanımız olan denizlerdeki hakimiyetimizi giderek artırırken siyasi, ekonomik ve ticari faaliyetlerimizi etkin ve verimli hale getiriyoruz.

Bakan Karaismailoğlu, konuşmasının ardından Kıyı Emniyeti personeli ile aile fotoğrafı çektirdi.

Danıştay'dan Kanal İstanbul kararı: İhale iptal edildi

 

Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yeni bir soluk getireceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş27 Nisan 2022 10:40

    Ha yapında bu projeyi rant için, para için sanki halk bilmiyor nedenini  Sonra Montro anlaşması bozulduğundan alın Karadenizde başımıza belayı. Hayret bir şey bu kadar alenen sıkıntı ortada iken, İstanbul boğazı ve montrenin önemi ortada iken  bu adamın ikide birde kanal türküsü söylemesinin nedeni halkı kışkırtmakmı

  • Bik27 Nisan 2022 09:12

    Zeytinburnu ilçesinde kaçak  yapılan, silüet bozan OnaltıDokuz projesine bakınca vizyonunuz ne kadar olduğu ortaya çıkıyor.

  • Mucise Reis ;)27 Nisan 2022 08:58

    Kimin vizyo nu ? ...SEnin vatandaşın kendi ülkezinde ev sahibi olamaz ikeni Neyin kanalı  ? neyin inşaatı ? depremde ıkılacak evlerin kiraları bişe 2 - 10 bin arası olmuşken.... halkın can güvenliğinin önüne nasıl su yoklu projesi öne geçebilir? Bu ülkeyi devlet yapan HALK. Halkın deprem güvenliği en büyük vizyondur. İllaki başımıza olay gelip, avrupanın en modern ekibi enkaz kaldırdı diye övünmek zorunda mı kalacaz? .İstanbul için vizyon nefes alan sıfır yapılaşma ve insan yaşamınaa uygun depremden korunaklı modern yapılar binalar. Bunlara ulaşabilecek insanlarımızdır. Zırvalıklar projesi istemiyoruz. O kadar zengin ülke isek, önce insanlarımıza ev yapalım. suriyeli ye bile yaptık yüzlerce ev... 

  • fafa27 Nisan 2022 07:57

    Allah akıl fikir versin!Derdiniz para,ülke menfaatleri hikaye.Böyle bir savaşta isteyen Karadenize girecek mi?

  • Mucise Reis ;)27 Nisan 2022 09:02

    Nato eskş güvenlik önlemlerine göre Türkiye Kradeniz sahil yollarını yaptırtmadılar. Rusya x ülkeyi elegeçirdiğinde zırhlı birlikler çevre ve otoyollar ile İstanbula gelebilir diye. Esliden savaşaraçları hızlı ilerleyemezdi. Bunun karşılığınunda şuan Kanal İstanbul diyoruz. ilgili projeler sonrası ABD de zıan bilgilere göre Yunanistan ilk hamleleri karşılayacak devlet dendi ve bildiğimiz gibi ABd zırhlıbirlikler ve helikopter grubları Ynanistana yerleştirildi. Dediğinde haklısın.  Ukraynada kiev de sadece çevre yolları olmadığı için zırlılar çamurlarda kaldı harekat gerçekleşemedi. 

  • git27 Nisan 2022 06:51

    Siz gidin sonra biz karar veririz.

  • haramzadeler27 Nisan 2022 04:20

    kanal istanbul çakallara arsa satıp değerlendirme para kazandırma projesidir .... özellikle araplara alsın bunu yesin.

  • Hhhhiii27 Nisan 2022 03:49

    Fizyonderken başkanım , saç ekimi acaba

  • acacu27 Nisan 2022 00:33

    Kusura bakmayın ama bu durumda vizyonsuzsunuz.

  • Hehe27 Nisan 2022 00:19

    Vizyon okuma yazmasi varmi bunun acaba

  • Vatandaş 27 Nisan 2022 00:14

    Önce seçimi yapın kazanırsınız güven tazelersiniz o zaman kanalı yaparsınız kimse de birşey diyemez! Kaybederseniz zaten kanal işi otomatik olarak yatar!

  • Osiko26 Nisan 2022 23:45

    İstemiyoruz kanal filan.yol yok memlekette her yer çukur yama

  • Türkoğlutúrk 27 Nisan 2022 07:43

    Osman,adalet istiyorum.yarginin bağımsız olmasını istiyorum.yolsuzluklarin olmadığı bir ülke istiyorum.kul değil insan olmak istiyorum.sadaka değil iş istiyorum.

  • Osman27 Nisan 2022 02:10

    Neyi istediniz ki zaten

  • yahşi26 Nisan 2022 23:35

    Allah hiç bir zaman nasip etmez inşallah 

  • Şaka26 Nisan 2022 23:21

    Nerde kalmıştık başladık yine kanala.

  • Ali26 Nisan 2022 23:07

    Tamamem rant projesidir. İstanbulda sokakta yürüyecek yer kalmadı rantla şehri büyüttükçe nüfusu arttırın millet birbirini vursun. Siz rantla para kazanın.