E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması---

Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması

Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması
11 Ekim 2023 - 12:30 borsagundem.com

Emekli ikramiyeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Emekli ikramiyeleri ile ilgili kapsam genişlemeyecek. Hedef grubumuz mağdur olan geçim sıkıntısı yaşayan emeklileri kapsam içine almaktı" .dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiyeye ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Işıkhan, şu ifadeleri kullandı:

"Biz düzenlemeyi tamamladık. Hayırlı olsun emeklilerimize, Çalışan emeklileri kapsam dışında bıraktık. Mücbir sebeplerden dolayı bütçemiz de bir kısıtlamaya gitmek zorunda kaldık. Elde edebileceğimiz maksimum sonuç buydu. Başka bir çalışma söz konusu değil. Sosyal devlet olarak hedef grubumuz mağdur olan geçim sıkıntısı yaşayan emeklileri kapsam içine almaktı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ikramiye müjdesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )11 Ekim 2023 18:28

    BU İŞTE ADAM GİBİ YAPAMADILAR.Emekliler derneği varmı_? emekli sendikası yada ? adam emekli kaçak çalışıyorr maaş alacak :D adam emekli karını sgk lı gösterıyor üzerinden maaş alacak. adam emekli yasal olsun diye sgk lı çalışıyor ki ihtiyacı yok devlte vergi toplatıyor bu kişiye ceza olarak 5 bin tl vermıyorsun :D

  • fas fakir cevdet gıl boyar 11 Ekim 2023 16:23

    harika haber bu .doğru yapıyorlar adam emekli birde maaşlı çalışıyor bi 15 de öle alıyo 5 bine ihtiyacı yok .daa napsınlar emekli mutlu seçim sonrası halay çekip nassıı kdum ama diyen emekli kesimi mutlu maaş da hiç yoktan iyi .daa nossun alamasa nolcak yarın öbürgün akapa mahapa hödüpa rejimi vermiyorum da diyebilir .vermesin 1 ay bence toparlandsın devlet hatta 6 ay sıksın millet dişini maaiş vermesin yandaşa kindaşa 15 milon özel yurtdaşa versin memleket raatlasın daa nossun ii ossun ohhhhhhhhh yarassıınn .

  • Cubbeli Nas11 Ekim 2023 16:00

    Bence emekli maasları azaltılmalı cok alıyorlar efendim. Bu kadar parayı napıcak emekli. Kasadaki para yok eyyyttt yuklenin emekliye nasılsa camide orda burda kandırmak serbest. Bilgisayarın tusuna basınca kasada para oluyorken nasıl kasada para bitmis efendim? Efem merkez bankasında kagit kalmamıs o yuzden para basamıyorlarmıs :-*  :-*  :-* 

  • Kokerecci Kamil Fatih11 Ekim 2023 15:57

    Fetocu marketler yapıyor bu fiyat artıslarını. Reis kardes, supermarketler kalles.

  • asena11 Ekim 2023 12:46

    HANİ EMEKLİ MEMURA İLK TOPLANTIDA MÜ.DE VARDI SİZİN SÖZÜNÜZ BU KADAR SEÇİMLERDE GÖRÜŞCEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  • okiman0711 Ekim 2023 12:44

    sizin adaletinizi... önce mağdur et rezil et sonra da düzelteceğiz deyin.. seçim propagandası yine

  • M.Demir11 Ekim 2023 12:39

           Buldunuz koyun gibi insanları dalganızı geçiyorsunuz!!!!!!!!!!!!