E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakan Eroğlu Ramazan'da havanın nasıl olacağını açıkladı---

Bakan Eroğlu Ramazan'da havanın nasıl olacağını açıkladı

Bakan Eroğlu Ramazan'da havanın nasıl olacağını açıkladı
16 Mayıs 2018 - 11:24 borsagundem.com

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ramazan ayının ilk haftasında, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağını, sonraki haftalarda ise sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceğini söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ramazan ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarının, Türkiye'nin iç ve batı bölgelerinden başlayarak, hafta sonuna kadar ülke  genelinde artacağını ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini belirtti.

Ramazan ayının ilk haftası havanın genellikle parçalı ve az bulutlu  olacağını aktaran Eroğlu, öğleden sonraları ise iç kesimlerde yerel gök gürültülü  sağanak geçişlerinin görülebileceğini kaydetti.

Ramazanın ikinci haftasına ilişkin tahminleri de açıklayan Eroğlu,  şunları kaydetti:

"İç ve doğu bölgelerde, yerel gök gürültülü sağanakların genellikle  öğleden sonraları görülmeye devam edeceği, iç ve doğu bölgelerin, mevsim  normallerinin üzerinde yağış alacağı ve hava sıcaklıklarının uzun yıllar  ortalamalarında seyredeceğini tahmin ediyoruz. Ramazan ayının 3'üncü ve 4'üncü  haftaları olan haziran ayının ilk yarısında ise hava sıcaklıklarının, mevsim  normalleri civarı,  yağışların ise genel olarak haziran ayı ortalamaları  civarında gerçekleşeceği öngörülüyor."

Bakan Eroğlu, ramazan ayına ilişkin yaptığı genel değerlendirmede,  "Ramazan ayının ilk haftasında, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin  üzerinde olmasını, sonraki haftalarda ise sıcaklıkların, mevsim normalleri  civarında seyretmesini bekliyoruz. Yağışlar ise mevsimine uygun olarak öğleden  sonraları ve yerel yağışlar olarak gerçekleşecek." bilgisini verdi.

Eroğlu, "İdrak etmeye başladığımız ramazan ayının bütün Müslüman  alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik  duygularımızın pekişmesine vesile olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie16 Mayıs 2018 11:39

    Koskoca bakan hava durumu sunuyor. Vay be.

  • HAsan16 Mayıs 2018 11:39

    Boşbakan olarak Binali yi bilirdim ama bu adam daha boş işler ile uğraşıyor. Adam bakan olmuş ramazandaki hava durumunu takip ediyor.

  • hoca16 Mayıs 2018 11:36

    Haşa, geleceği Allah'tan başka bilemez. bu tahminde bulunduk demiyor da, "şöyle olacak" diye şirke giriyor. Allah ıslah etsin