E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Elvan'dan reform vurgusu: Hız kazandıracağız---

Bakan Elvan'dan reform vurgusu: Hız kazandıracağız

Bakan Elvan'dan reform vurgusu: Hız kazandıracağız
09 Aralık 2020 - 23:17 borsagundem.com

Lütfi Elvan "Yatırım ortamını güçlendirecek; şeffaf, öngörülebilir ve hesap verilebilir bir yapı içerisinde yeni reformlarımıza hız kazandıracağız" diye konuştu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu reform süreciyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Bakan Elvan açıklamasında "Makroekonomik istikrarı korumak suretiyle enflasyonla mücadeleyi kararlılıkla sürdürecek, salgının küresel çapta getirdiği belirsizliklere rağmen ekonomik aktivitenin sürekliliğini sağlayacak, yatırım ortamını güçlendirecek; şeffaf, öngörülebilir ve hesap verilebilir bir yapı içerisinde yeni reformlarımıza hız kazandıracağız" dedi.

"BANKACILIK SEKTÖRÜNDE DÖVİZ AÇIĞI YOK"

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan ayrıca "Bankacılık sektörümüzün şu an itibarıyla döviz pozisyon açığı yoktur. 3.3 milyar dolar artıdadır" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedir?10 Aralık 2020 07:19

    Anlamadığım 18 denedir ne yapıyordunuz ? Yenimi keşfettik biz reformu yoksa berbat edileni tamir içinmi ?

  • Uçuk femi10 Aralık 2020 06:49

    Yeni maden mühendis ekonomi bakanımız tuik le devam ediyor ,,yani hala gerçekçi değil akp parti rejiminin 2 ana sistemi biri rakamları sakla kafana göre rakamsal data açıkla halk ve uzmanlar nasıl olur dediğinde yandaş kindas yalidan el sallayandas troller hemen saldırıya geçiyor yani akp parti rejimi bitmeden Türkiyemiz Turk aile yapısına huzur yok akp partisinin son icraatları ab ve abd den sogutlanip arabizme yol vermek ,,asi olayı bile başlı başına büyük felaket