E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Dönmez'den, Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili paylaşım---

Bakan Dönmez'den, Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili paylaşım

Bakan Dönmez'den, Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili paylaşım
03 Haziran 2021 - 22:31 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Dönmez paylaşımına, "Bir adım daha" notunu düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın petrol ve doğal gaz arama çalışmaları konusunda "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız" sözlerinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım vatandaşları heyecanlandırdı. Dönmez'in yaptığı "Bir adım daha" paylaşımı, beklenen "yeni rezerv" açıklamasını desteklerken, müjdeyle ilgili tarih ve saat bilgisi de verdi.

Geçen yıl Karadeniz'de keşfedilen 405 milyar metreküp gaz tüm Türkiye'yi sevindirirken, herkes yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak'tan vereceği müjdeye kilitlendi.

BAKAN DÖNMEZ'İN PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI

Erdoğan'ın Karadeniz'de yeni bir gaz keşfine yönelik açıklama yapması beklenirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecanın dozunu artırdı. Bakan'ın yaptığı paylaşım beklenen gaz keşfi açıklamalarını desteklerken, Dönmez paylaşımda tarih ve saate de yer verdi. Paylaşımda, 4 Haziran saat 18:00 işaret edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım: Bir adım daha

FAHRETTİN ALTUN: GERİ SAYIM BAŞLADI

Dönmez'in yaptığı bu paylaşımı alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, "Nefesler tutuldu. Geri sayım başladı..." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım: Bir adım daha

Erdoğan'ın Cuma müjdesinden ilk ipucu ABD'den geldi

 

Erdoğan duyurdu: Cuma günü yeni müjdeyi vereceğim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet BAŞ04 Haziran 2021 09:03

     Halkı gazın bulunması değil,  halka nasıl gaz verilir onu öğreniyoruz.  VER GAZI BU MİLLETE   AYADA ÇIKARIZ,KANAL İSTANBULUDA YAPARIZ. Sonuç, gelecek nesiller gün görmesin, borç ödesin diye çalışılıyor.... Ekonomide iç kanama oluyor. Emekler para babalarına gidiyor... cari fazla verip . olan parayla yapılsa kimse bir şey demez. Hayırlı cumalar

  • Hoca04 Haziran 2021 08:49

    Bence her lafa inanan salaklikta milyonlarca seçmen buldular. Onu kutlayacaklar. Adamlar bir valiz maskeyi Venezuela ya götüren hayirseveriz diyor, millet hulogghh çekiyor.

  • Kayra04 Haziran 2021 08:45

    Halk müjdeyi her ay İGDAŞ tan aldı bu kış. Kışı geçirdik, eyvallah, yalnız unutmadık, unutmayacağız

  • Vatandaş03 Haziran 2021 23:46

    Müjdeler geldikçe zamlar yağıyor.İstemiyoruz müjde vs...Balon hepsi...Kendi cebinize mi bu müjdeler nedir...Halk olarak inim inim inlemeye devam ediyoruz..!

  • Bir yorum04 Haziran 2021 03:30

    Senin gibi tipler bastığı toprağı kurutur !    Her şeye  hayır deyip kendinde bir hayr olmayan bu soytarılara kalmış olsak  bu ülkede ne hastane ne yol ne köprü yapılır!  Düne kadar şehir hastanelerini  yerden yere vuran bu aşağılık yaratıklar.  Her olumsuzluğu  Türkiye sanki batmış bitmiş gibi ısrar ile propaganda yapacak kadar da aşağılıktırlar.  Hayatında batırmaktan bitirmekten başka işi ve niyeti olmayan aşağılık  tiplerin sakın peşine takılmayın.

  • Hayfi03 Haziran 2021 23:19

    Gazı bulduk sırada altin ve petrol var

  • abdullah03 Haziran 2021 23:14

    siz nerede yaşıyorsunuz? beğenmeyen ülke dışına..

  • Ali03 Haziran 2021 23:08

    Müjde doları olanlara müjde. Doları düşürmemek için her fırsatı değerlendiriyor

  • Murat03 Haziran 2021 23:46

    Tabii mevduat hesaplarında 250 milyar dolar tutan fukaraların hiç günahı yok....

  • Hehe03 Haziran 2021 23:03

    Korkuyom bunlardan daha ne bulabiler diye

  • Adam03 Haziran 2021 23:03

    Bana göre HİDROJEN 350 YILLIK....

  • Yorum03 Haziran 2021 23:58

    Hidrojen ne bulacak zati her su molekülü de 2 atom hidrojen var zaten evrende en çok bulunan element insan vucudunun bile %10 u hidrojen