E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakan Çelik'ten Canan Karatay'a sert tepki---

Bakan Çelik'ten Canan Karatay'a sert tepki

Bakan Çelik'ten Canan Karatay'a sert tepki
14 Ocak 2017 - 09:30 borsagundem.com

Faruk Çelik “Ekmek yemeyin” önerisinde bulunan başta Canan Karatay olmak üzere akademisyenlere de tepki gösterdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Canan Karatay gibi “Ekmek yemeyin” önerisinde bulunan akademisyenlere de tepki göstererek, “Kimse ekmeği vatandaşın boğazına dizmesin. Vatandaşın ekmeğiyle oynamak kimsenin ekmek kapısı olmasın. ‘Eve ekmek sokulmasın’ gibi yaklaşımlar bilimsel değil. Bunu ikaz olarak kabul edin. Hocalar bize ekmeği ne kadar, ne zaman yememiz konusunda yol göstermeli. Ortadan kaldırma yaklaşımı doğru değil” dedi.  
Çelik, terör nedeniyle yasaklanan gübrelere yönelik yeni kararları açıklayarak “Potasyum nitrat ve sodyum nitratlı gübrelerde sorun görülmedi ve serbest bırakıldı. Kalsiyum amonyum nitratın yüzde 26-21’lik oranları için kontrollü ve sıkı denetimle izin verilecek. Amonyum nitratın yüzde 33 oranında olduğu gübrelere kesinlikle izin verilmeyecek. Fabrikadan bayiye, bayiden tarlaya takip edilecek” dedi. Çelik, gübrelerin kayıtlı çiftçilere satılacağını ifade etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azi karar cogu zarar14 Ocak 2017 12:52

    ekmegi kararinda yersen hic sorun degil. ama kadin hakli yarim ekmegi tost yapip yersen aksamda makarnayla bile yersen zarar.

  • flamenco7214 Ocak 2017 09:52

    Bu ülke, Çernobilli çayları içip; "Siz de için ahaaaliii!" diyen bakanlar gördü:):):)..Alışığız yaaani....Radyasyona mı? Hayır bakanlara:):):)