E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması!---

Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması!

Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması!
05 Kasım 2021 - 11:27 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücret ile ilgili hepimizin yaptığı hesaplar var. Enflasyon karşısında emeği koruyacak bir asgari ücret seviyenin belirlenmesi düşüncesiyle hareket ediyoruz" dedi.

Bakan Vedat Bilgin, "Asgari ücret ile ilgili yaklaşık 2 bin 500 muhtelif sektörlerde çalışan işçi, işveren, yöneticiler, esnaf başka mesleklerden insanları kapsayan araştırma ile topumun beklentilerini belirleyen bir araştırma yapıyoruz. Bu bizim için bir kamuoyu beklentisini de gösterme şeklinde bir çalışma olacak. Hesaplarımızı yaparak işçilerimizi koruyacak Asgari Ücret meselesini gündemden çıkaracak bazı rahatlamalar sağlayacağını şimdiden söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

3600 EK GÖSTERGE

Bilgin, "3600 ek göstergesinin bakanlık bünyesinde çalışmaları başladı. Kapsamını ve maliyetini şu anda çalışıyoruz. Yakında sendikalarla birlikte ortak bir çalışma yürüteceğiz" diye konuştu.

Asgari ücretle ilgili kritik tahmin!

 

Bakan Elvan'dan 'asgari ücret' açıklaması

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muammer ayyldız05 Kasım 2021 12:48

    Emeklilerin intibak hakkının verilmesi için de çalışma yapılacak mı..

  • BORSACI05 Kasım 2021 12:43

    emekli vekillerin 3,5 yerden maaş alacak şekilde ayarlayın onada huzur hakkı deyin halkı kandırın oy isteyin sizin halkın içine çıkacak yüzünüz bile yok ama allahınızdan bulun.

  • ıtri05 Kasım 2021 11:59

    bu bakanı ilk defa duydum, kimdir ne iş yapar bilen var mı?