E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Albayrak'tan flaş mesajlar---

Bakan Albayrak'tan flaş mesajlar

Bakan Albayrak'tan flaş mesajlar
29 Temmuz 2017 - 08:22 borsagundem.com

Albayrak, "Sadece kaynakta değil, teknolojide de dışa bağımlılığı bitirmek için, emek sarf eden her türlü girişimin en büyük destekçisi olacağız" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Enerji ve Maden Politikası kapsamında enerji alanında çalışma yapan üniversite yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Milli Enerji ve Maden Politikası kapsamında enerji alanında çalışma yapan üniversite yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Sadece kaynakta değil, teknolojide de dışa bağımlılığı bitirmek için, emek sarfeden her türlü girişimin en büyük destekçisi olacağız.

Üniversitelerimizin ürettiği bilime pratik alanda yer açarak, Türkiye'ye enerji teknolojilerinde büyük bir rekabet üstünlüğü kazandıracağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • özgür29 Temmuz 2017 11:36

    ülkeyi bitirdiniz.koyunları kandıra kandıra

  • Pinokyo 29 Temmuz 2017 11:09

    İyi de hep laf var sende daha eserini görmedik...

  • :)29 Temmuz 2017 10:56

    15 yıldan önce teknolojide teknoloji dediğinde büyük prof ve uzmanlar (çoğu yerinde oturmuyo ya emekli ya görev değişimi)... birileri baş örtü, imamhatip, din eğitimi, vb. vb. diyordu. aradan geçti kç yıllar... geldikleri nokta TEKNOLOJİ, ARGE,GELİŞİM oldu :)) Allah akıl fikir versin.

  • Amin29 Temmuz 2017 10:20

    İnşallah