E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Albayrak yanıt verdi: “E - Hepsi” ---

Bakan Albayrak yanıt verdi: “E - Hepsi”

Bakan Albayrak yanıt verdi: “E - Hepsi”
07 Haziran 2020 - 21:55 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak geçtiğimiz günlerde 1 Milyon Yazılımcı Projesi'sini açıklamıştı. Projenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda gençlere yöneltilen soruya Bakan Albayrak yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak geçtiğimiz günlerde 1 Milyon Yazılımcı Projesi'sini açıklamıştı. Milyonlarca genci ilgilendiren bu projeye kısa sürede on binlerce kişi başvuruda bulundu.

Projenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda gençlere şu soru yöneltildi, "Her zaman görüşleriniz bizler için çok kıymetli arkadaşlar. 1 Milyon İstihdam Projemizde birçok eğitim var ama acaba hangi yeni eğitimi @BTKAkademi de görmek istersiniz?" ve şu şıklara yer verildi, A-Java, B- Makine Öğrenmesi, C-Pentester, D-BlokZincir.

Bakan Albayrak'ta bu tweet'i alıntılayarak, "Oraya bir "E - Hepsi" seçeneği eklemenizi rica edeceğim." yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taha07 Haziran 2020 23:21

    Bizim muhalefet..utanmadan .TC.DEVLETININ MALIYE BAKANINA DAMAT diyor.sonrada kalkiyor devlet xciddiyetinde bahsediyor.bir devlet yònetimindem bi haber..bunlar iktidar olsa ne yapar.

  • Doğrucu Davut08 Haziran 2020 00:43

    o bozuk zihniyet iktidar olsa (ALLAH KORUSUN) asli görevlerini yapmaya yani Vatana ihanet e devam edecekler tabii ki.