E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz---

Bakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz

Bakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz
20 Nisan 2020 - 22:30 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm esnaflarımızın ekmek kapılarını ayakta tutmak, bu süreçte onları rahatlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından, bir fırıncı esnafının görüntülerini paylaştı. Albayrak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm esnaflarımızın ekmek kapılarını ayakta tutmak, bu süreçte onları rahatlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Ecevit Bey’in dediği gibi çok yakın zamanda esnafımızın işleri eskisi gibi olacak inşallah. O zamana kadar biz de üzerimize düşeni yapacağız. #BirlikteBaşaracağız"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim21 Nisan 2020 06:30

    Bir de bu aşağıdaki soysuz soytarılar çıktı!   Zerzevat Türkçe yazmaktan haberi yok  güya eleştiri yapıyor. Hele bir sırıtkan it var ki  tam da o takkeli  baş münafığın köpeği olduğunu  her durumda belli ediyor.

  • mardinli21 Nisan 2020 01:40

    biz allahin sevdigi kulu olalimda sizse tanrinizin usagi olun. sende oku mezun ol alirsan para paran olsa neolcak sagligin olsun kimse acliktak olmez burasi tarim ulkesi

  • Ali Veli21 Nisan 2020 01:33

    Kredi vermek çözüm mü acaba. Borcu borç ile kapatmak. Sonrası bu borçlar da ödenecek. Ney le

  • mzd20 Nisan 2020 23:57

    umarım tanrının sevdiği kullardanızdır....

  • okiman0720 Nisan 2020 23:00

     :D  :D  :D  :D 

  • : )20 Nisan 2020 22:53

    Herkes çalışıyor. kimi çalışacak iş bulamıyor. maaşınız kaç para sayın efendim ? . herkes kendi için devlet ve millet için çalışıyor. yada çalışmak için mücadele ediyor. sizlerin görevi, çalışacak insanlara iş sahası oluşturmak ve yapmak. sizin çok çalışmanız sonucu işsiz sayısı artıyorsa bence istifa edin. görevinizi beceremiyorsunuz. çok çalışmak  değil, öz çalışmak önemli.

  • R. Demir21 Nisan 2020 06:28

    Sen Önce Git C H P li Deniz Baykal'ı İstifa ettir Adamın kendine faydası yok Ama millet Vekili Maaş alıyor yazık yazık