E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Albayrak: Türkiye`ye yatırım yapan hiçbir zaman kaybetmedi---

Bakan Albayrak: Türkiye`ye yatırım yapan hiçbir zaman kaybetmedi

Bakan Albayrak: Türkiye`ye yatırım yapan hiçbir zaman kaybetmedi
08 Şubat 2018 - 11:40 borsagundem.com

Bakan Albayrak, Enerjisa'nın gong töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Enerjisa'nın halka arzı kapsamında Borsa İstanbul'da gerçekleştirlen gong töreninde konuşma yaptı. 

Bakan Albayrak'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Yabancı yatırımcının enerji sektörüne yatırımlarını gösteren en güzel örneklerinden biri. Mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bunun yanında 5.3 oranında talep geldi. Hakikaten yerlilerden böyle bir şikayet gelmiş olması ile yabancı talebinin ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor.

Enerjisa'nın halka arzı ile ilgili süre. çok önemli bir enerji sektöründeki dönüşümün başlangıcı olacaktır. Diğer firmaların da sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirterek, halka arza girmesini beklediğimizi belirtmek istiyorum.

Türkiye'ye yatırım yapan hiçbir zaman kaybetmedi.

Türkiye her zaman güvenilir bir liman olmaya devam edecek. 

Elektrik sektöründeki ortaya koyduğumuz müşteri memnuniyetinde her zaman bunu sunduk. Şirketimizin saygınlığı da bu kadar olacaktır. Enerjisa'nın da bu hareketi çok önemli bir örnek. 

Müşteri, yatırımcı ve biz de kazanıyoruz. Hakikaten esas amaçlanması gereken nokta da bu olmalıdır. Bu durum ortaya koyduğumuz politikaların da ne kadar doğru olduğunu ortaya koymuştur.

Geçtiğimiz iki yıla baktığımızda müşteri memnuniyeti çok ciddi anlamda artıyor. 2019 gibi halka arzlar, kurumsallaşma yanında Avrupa Mükemmeliyetlik Kalite Ödülü'nü de alacağımzıı ümit ediyorum.

Vatandaşlarımızın en kaliteli hizmeti alabilmesi için kamu olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Almanya'da da hükğmet kurma çalışmaları nihayete erdi. İnşallah Türkiye-Almanya ilişkileri eskisine göre çok güçlü bir resmi işbirliği ortaya koyacak adımlar ortaya koyacak.

Bu halka arz vesilesi ile her bir profesyonelimizi, yöneticimizi tek tek tebrik ediyorum. Ve özellikle böyle başarılı bir halka arz süreci sonrası duyulan güvenin semboli olduğu için bu gong töreninin hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)