E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar:Güvenliğin bekası için çalışıyoruz---

Bakan Akar:Güvenliğin bekası için çalışıyoruz

Bakan Akar:Güvenliğin bekası için çalışıyoruz
15 Ocak 2020 - 14:04 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'da Türk askerinin görevine ilişkin olarak "Değişen sayıda personelimiz halen Libya'da danışmanlık yapıyor. Libya'da savunma-güvenlik işbirliği ofisi kuruldu. Libya eğitim işbirliği timi görev yapıyor" diye konuştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ankara’da medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Akar: "Çabamız hem Libya'da hem İdlib'de siyasi bir çözümle, barışın, huzurun gelmesi, akan kanın durmasıdır.

8 Ocak'ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan Putin ile görüşme yaptı. Hem İdlib'de hem Libya'da ateşkesin zamanı kaldı, buna da önder olalım diyerek, bunu da teklif edelim noktasına geldiler. Buna istinaden geçtiğimiz pazartesi Moskova'ya gittik, orada görüştük hem Sarrac tarafı ile hem Rusya tarafı ile. Onlar imzaladı. Metinlerde sorun yok.

Hafter tarafının zaman istediği yansıdı. Orada bazı haberler çıktı 'ateşkes bitti' diye. Sahada karşılığı yok. 15-20 gün hatta bir ay önce Sarrac hükümetinin dışişleri bakanına atfen bir açıklama çıktı, bu işi bıraktık diye. Böyle bir şey yok. Yani sosyal medyadaki iddialara inanmamak lazım. Hafter'in de sözde de olsa resmi bir mekanizması var Sayın Putin ve ekibinin çalışmalarını sonuçlanmasını bekliyoruz. Muhatap Ruslardır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.16 Ocak 2020 07:12

    Nerdeymis bu tank ve palet fabrikası. Hani tanklar nasıl bir şey. Olmayan tankın fabrikası Kemal diyor sizde inanıyorsunuz koyunlar medeme. Peki bu koç grubu gökten zembillemi indi onuda devlet zengin etti her istediği arsayı parsel parsel verdi 1924 ten beri. Adaletten şaşmayın bugün böyle atar tutarsın yarın gider elini opersin en iyisi mi susta adam sansınlar.

  • AHMET ŞEN15 Ocak 2020 20:42

    ACİL LAZIM DENİLİP ÖZELLEŞEN MEHMETÇİĞİN EVİ  TANK PALET FAB.     VERİLEN 250 TANK SİPARİŞİ  NE OLDU SN.BAKAN.(6) 

  • Selahattin Ölmez15 Ocak 2020 16:35

    seninle ve tüm hükümet erkanı ile gurur duyuyoruz.iyi chp iktidarda yoktur.yoksa bu ülkenin vay haline vay idi.

  • Seloş15 Ocak 2020 21:28

    Sana etek giydirecek bu CHP'liler