E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan açıkladı: 3 binin üzerinde atama yapılacak---

Bakan açıkladı: 3 binin üzerinde atama yapılacak

Bakan açıkladı: 3 binin üzerinde atama yapılacak
13 Ocak 2021 - 12:42 borsagundem.com

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayında 3 binin üzerinde sosyal atama yapacaklarını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı olarak yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacağını açıkladı.

TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemlerinin bugün başlayacağı belirtilerek, "Adaylar tercih işlemlerini; 13-19 Ocak 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin 'https://ais.osym.gov.tr' adresinden 19 Ocak 2021 günü saat 23.59'a kadar yapabilecek. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM'nin internet adresi 'www.osym.gov.tr'de yayımlanacak olan 'Tercih Kılavuzu'na göre gerçekleştirebilecek" denildi.

Bakan Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 1093 genç için de tercih işlemlerinin 19 Ocak 2021 saat 23.59'a uzatıldığını açıkladı. Yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun, bakanlığın internet sitesi 'https://www.ailevecalisma.gov.tr' de yayımlandığını belirten Selçuk, tercihlerin 'www.turkiye.gov.tr' adresi üzerinden yapılabildiğini anımsattı.

Zamların ne kadarını vergiyle ödüyoruz?

 

Özdağ'ın İYİ Parti'den ihracını mahkeme iptal etti

 

İtalyan mafyası hakim karşısında

 

Merkez Bankası 52 milyar TL verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)