E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri​Bak Ambalaj'dan 30 milyon euro yatırım planı---

​Bak Ambalaj'dan 30 milyon euro yatırım planı

​Bak Ambalaj'dan 30 milyon euro yatırım planı
01 Şubat 2016 - 17:25 borsagundem.com

Bak Ambalaj, 2016'da 30 milyon euro yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor

Bak Ambalaj bugün KAP'a yaptığı açıklamada, 2016 yılına ait yatırım planlarını duyurdu. Şirket, kapasite artışına yönelik makina yatırımları, solvent geri kazanım tesisi yatırımı, Bak-2 tesis kapasitesini arttırmak amacıyla İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 2015 yılında alınan arsa üzerine ek tesis ve düzenleme yatırımları ve mevcut tesislere çeşitli modernizasyon yatırımları kapsamında 30 milyon euro yatırım yapacağını açıkladı.

Bak Ambalaj'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Bak Ambalaj, kurum kültüründe önemli bir yere sahip olan müşteri odaklılık, yenilik ve değişim doğrultusunda her geçen gün sahip olduğu teknolojiyi ve bilgi birikimini daha ileriye taşıyıp buradan aldığı gücü bir rekabet avantajına dönüştürürken, değişen sektörel koşullara da uyumlu bir yatırım programı izlemektedir.
Yatırımların ortak amacı, Bak Ambalajın piyasadaki duruşunu pekiştirmek, müşteri memnuniyetini artırmak, ürün kalitesini geliştirmek ve etkinlik ve verimliliğe katkıda bulunarak maliyet tabanını daha da rekabetçi hale getirmektir.
2025 vizyonumuz doğrultusunda hep birlikte ilerlediğimiz yolda şirketimizin çağdaş teknolojinin sunduğu imkanları kullanmak suretiyle müşteri memnuniyeti, kapasite, verimlilik ve kaliteyi yükseltmek amacıyla 2018 yılı sonuna kadar 30 Milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Bu bağlamda, kapasite artışına yönelik makina yatırımları, Türkiye solvent ithalatını azaltmak, sürdürebilirlik ve çevre politikalarını desteklemek amacıyla solvent geri kazanım tesisi yatırımı, Bak-2 tesis kapasitemizi arttırmak amacıyla İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 2015 yılında alınan arsa üzerine ek tesis ve düzenleme yatırımları ve kalitenin sürdürülebilir kılınması amacıyla mevcut tesislere çeşitli modernizasyon yatırımları yapılması planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 55,80
En Yüksek: 56,70
En Düşük: 53,75
Değişim 3,24 %
FK: 13,70
PD / DD: 2,66
İşlem Hacmi 23.803.743
Toplam Adet: 431.796
Ağırlıklı Ort.: 55,13
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)