E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin yerine gelecek isim...---

Bahçeli'nin yerine gelecek isim...

Bahçeli'nin yerine gelecek isim...
09 Kasım 2015 - 14:13 borsagundem.com

Ankara kulislerinde dolaşan bir iddiaya göre 1 Kasım seçimlerinden büyük bir hezimetle çıkan MHP’de yeni hafta sürpriz gelişmelere sahne olacak

Ankara kulislerinde MHP'de sürpriz bir gelişme yaşanacağı konuşuluyor. Genel Başkan Bahçeli'nin, istifa çağrılarına kulak asmamış gibi görünse de partiyi teslim edeceği ismi bulduğu iddia ediliyor.

Haber 7'nin haberine göre, Genel Başkanlık koltuğu için ilk olarak Meral Akşener ve Sinan Oğan'ın ismi ön plana çıksa da bu iki ismi olabildiğince partiden uzak tutma hedefinde olan Devlet Bahçeli, yerine Gazi Üniversitesi'nden bir profesörü hazırladığı parti teşkilatlarında konuşuluyor.

PARTİ İÇİNDE BÜYÜK RAHATSIZLIK

7 Haziran'da yüzde 16'lık bir başarıya imza atan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı
Bahçeli'nin, seçim gecesi yaptığı tüm formüllere 'hayır' açıklaması parti içinde büyük rahatsızlığa neden olmuştu.

Parti o günden beri oy kaybına uğradı ve 1 Kasım akşamı ortaya çıkan tabloda oy oranı olarak 3. parti çıktı ancak, milletvekili sayısı bakımından Meclis'te 4. parti konumuna geriledi.

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ, DAHA DA ARTACAK!

Bu durum parti teşkilatlarında tepkiyle karşılandı ve geçtiğimiz hafta 10'un üzerinde başkan Bahçeli'nin politikalarına tepki olarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifaların bu hafta daha da artacağını öngören MHP yönetimi, teşkilatın moralini yüksek tutacak açıklamalar yapıyor. Partililere gönderilen 'Rahat olun genel başkanımız partimiz için gereken her adımı atacak' mesajının arka planında ise sürpriz bir gelişme olacağı konuşuluyor.

MHP'NİN BAŞINA PROFESÖR MÜ GELİYOR

Bahçeli'nin, istifa çağrılarına kulak asmamış gibi görünse de partiyi teslim edeceği ismi bulduğu iddia ediliyor.

Genel Başkanlık koltuğu için ilk olarak Meral Akşener ve Sinan Oğan'ın ismi ön plana çıksa da bu iki ismi olabildiğince partiden uzak tutma hedefinde olan Devlet Bahçeli, yerine Gazi Üniversitesi'nden bir profesörü hazırladığı parti teşkilatlarında konuşulmaya başlandı.

3 KASIM 2002'DE İSTİFA ETMİŞTİ

AK Parti'nin ilk kez girdiği 2002'de tek başına iktidar olduğu seçimde MHP baraj altı kalmış ve Genel Başkan Devlet Bahçeli, 'Sorumluluk şahsımındır' diyerek istifa etmişti. Ancak ikna edilip tekrar görevinin başına kalmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Offff11 Kasım 2015 22:14

    Bunlar sadece kasetle gider yoksa olum bile bunlara yaklasmiyor. Civi cakiyorlar resmen.

  • tarık10 Kasım 2015 08:38

    MERAL AKŞENER EN UYGUN LİDERDİR.PARTİYİ İLK SEÇİMDE İKTİDAR YAPAR.AKLINIZI KULLANIN EY ÜLKÜCÜLER.

  • Oğuz boyları09 Kasım 2015 17:38

    Yeni Başkan öz be öz Türk olmalı

  • hocayı bırak09 Kasım 2015 17:34

    ders anlatsın.

  • exper09 Kasım 2015 16:47

    Akademisyenden siyasetçi olmaz, Bahçeli MHP yi baraj altına düşürmek için uğraşıyor, Kendisi ayrılıp akp ye katılsın, MHP ne yapacağını bilir.

  • HASAN TOSUN09 Kasım 2015 16:11

    PROFLA İŞ YÜRÜMEZ,HALK İÇİNDEN OLACAK,ÇARŞIYI PAZARI BİLECEK,KÖYÜ KENTİ BİLECEK,HALKIN İÇİNDEN,BAĞRINDAN KOPACAK,YAĞIZ VE YAVUZ DELİKANLI OLACAKBAHÇELİNİN BAŞA GEÇMESİ ZATEN YANLIŞTI,YAŞLI PROFDAN NE GELİR,İKİDE BİR ÇİŞE KOŞAR,PARTİDE BARAJ ALTI OLUR.

  • fatih islambul09 Kasım 2015 15:48

    bu oyun tutmaz partinin tabanından olmalı yoksa M.H.P. yapılacak ilk seçimde baraj altında kalır.

  • davut09 Kasım 2015 14:38

    Tayyiple beraber http://www.borsagundem.com/static/images/comment/send_comment.jpgaraştırmışlardır yeni ismi. Malum gelecek yeni kişi de Tayyip beyle uyum içerisinde çalışmalı.

  • referans09 Kasım 2015 14:34

    Sanamı düştüydu AKP+CHP iktidarı.Her günn milleti delirtene dek yazdın. .