E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin hediye ettiği silah kayıp---

Bahçeli'nin hediye ettiği silah kayıp

Bahçeli'nin hediye ettiği silah kayıp
27 Temmuz 2016 - 02:05 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Akar, savcılık ifadesinde, MHP lideri tarafından kendisine hediye edilen silahın da 15 Temmuz gecesi odasından alındığını söyledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, şikâyetçi sıfatıyla savcılığa verdiği ifadede, kurtarıldıktan sonra makam odasındaki değişiklikleri şöyle anlattı:

“Olayların ardından karargâha ikinci Başkanım Org. Yaşar Güler benden bir gün önce gelmişti. Bana anlattığı bir gariplik, ki odamın gayet toplu ve düzenli olduğu hususudur. Oysa ben odadan şiddet kullanılarak götürülmüştüm. Kitap, kırtasiye malzemeleri, çikolata, yiyecek, içecek, gazete kupürleri, hediyelik eşyalar nedeniyle normalde kalabalık görünmesine rağmen çok sade ve düzenli bulunmuş. Devlet Bahçeli tarafından hediye edilen ve odamda hatıra maksatlı duran tabanca ve beni götürdüklerinde Emir Subayı odasında kaldığını düşündüğüm şahsi cep telefonum bulunamamıştır. Bu husus, bende makamın bir başkası için hazırlanmış olduğu kanaatini doğurmuştur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)