E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin "HDP kapatılsın" çıkışına Erdoğan karşı çıktı---

Bahçeli'nin "HDP kapatılsın" çıkışına Erdoğan karşı çıktı

Bahçeli'nin HDP kapatılsın çıkışına Erdoğan karşı çıktı
23 Aralık 2020 - 09:59 borsagundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "HDP'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır" sözlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu konuda en çok bizim ağzımız yandı. Parti kapatmak yerine, kişiler üzerinden bir ceza verilecekse verilmelidir" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan ve HDP'ye yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP'yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır" şeklindeki sözleri, siyaset gündemini meşgul etmişti.

KİŞİLER ÜZERİNDEN CEZA VERİLMELİ

Konuyla ilgili söyleyeceği merak edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan da günler sonra suskunluğunu bozdu. Partilerin kapatılmasına karşı olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu konuda en çok bizim ağzımız yandı. Parti kapatmayı AK Parti zorlaştırdı. Bu bizim kararımız zaten. Parti kapatmak yerine, kişiler üzerinden bir ceza verilecekse verilmelidir" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)